Ha lehetne, mit változtatnál meg itt a GYIK-en?
Figyelt kérdés
Én megcsinálnám azt, hogy vagy a kérdező kommentjeit is lehessen értékelni, vagy pedig törölném ezt az egész értékelős mizériát.2013. márc. 19. 15:40
1/8 anonim válasza:
Én azt hogy kiírja ha egy kérdésemre válasz érkezik ne csak e-mailt küldjenek.
2/8 anonim válasza:
Lehessen látni, hogy ki értékel és hogyan. Vagy mindenki legyen névvel, vagy senki. Ha lehetne látni, ki az aki másokat lepontoz ok nélkül, őt is le lehessen pontozni.
3/8 anonim válasza:
Azt, hogy ne lehessen törölgetni ész nélkül, és a figyelem a kérdések helyett inkébb a válaszokra összpontosuljon 80-90%-ban. Nagyon sok az oda nem illő, provokatív, stb válasz. Helytelen kérdésből viszont kevesebb van annál, mint amennyit kitörölnek.
4/8 anonim válasza:
éjjeli moderátor! nagyon gáz ami itt folyik reggelig...
5/8 anonim válasza:
Azt hogy a kérdést is lehessen értekelni
6/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem lévőkhöz.
Meg lehessen szerkeszteni a kérdésünket és válaszunkat.
7/8 anonim válasza:
Abba még bele is mennék, hogy névvel lehessen válaszolni, de a kérdés maradjon névtelen.
Hogy nézne már ki, hogy pl. kismókus ( bocs, ha van ilyen felhasználó ) kiírja, hogy mivel kezelje az aranyerét, majd később pl. a számtech. kat.ban válaszol, és egy vicces kedvű, vagy talán nem vicces kedvű, hanem valóban "aggódó" felhasználó ott megkérdezi tőle, hogy elmúlt-e már az aranyere?
Egyébként én a kategóriánkénti "egy véletlen kérdés"-t hiányolom.
8/8 anonim válasza:
Kitiltanám a 91%-os illetőt. Esélyesen évek óta nem látott napfényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!