Hogy lehet megszüntetni a gyik-fiókomat?
Amikor dec. elején "Kisibolya" néven kicsináltak itt, és akkor kértem hogy töröljenek, kb. 10 perc múlva már sehol sem voltam.
Aztán egy héttel később ismét regisztráltam, nem tettem láthatóvá, hogy milyen néven. Két hónap múlva, amikor egy kategóriában már újra csak felkerültem az első három közé, már ismét jöttek a durva beszólások, a lepontozások, és priviben, hogy tudjuk korábban milyen néven voltál, semmi keresnivalód itt, stb. stb.
Már megedződtem, most éppen az megy, hogy a gép valahogy mindig az én nevem mellé rakja, hogy csupa negatív értékeléseket nyomogatok, így az a tévhit alakult ki, hogy én vagyok, aki állandóan lepontoz mindenkit.
Én még ezt is elviselem.
Ez csak egy "játék", másrészt akinek a válaszoddal segítesz a problémája megoldásában, egyetlen "köszönöm" többet ér, mint 100 "menj a fenébe, itt nincs köztünk helyed" meg "közutálatnak örvedsz" stb. stb. beszólások.
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..
Ennek a kérdésnek a legvégére már háromszor odaírtam, hogyan csináltak ki itt engem, amikor Kisibolya néven kerültem egy kategória élére, és most, amikor a jelenlegi nevem alatt szintén ott vagyok, ismét miket követnek el.
Most látom, hogy a harmadik ilyen jellegű "feltáró" hozzászólásomat is letörölték, hogy az általuk ellenem koholt vádak, (miszerint én pontozok lefelé mindenkit,) őket igazolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!