Szerintetek is sokkal engedékenyebbek mostanában a moderátorok?
Rengeteg provokatív válaszra kattintanék hogy jelentsem őket és rengetegre megjeleníti az üzenetet, hogy ezt már a moderátor látta, de még sem tartotta rossznak.
Itt van pl ez: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. 4-es válaszoló, egyértelműen trágár és provokatív is, legyökerezte a kérdező unokatesóját mikor a kérdésből kiderül hogy NEM ő szégyelli az apja foglalkozását hanem az osztálytársai tartják gáznak. Ez miért ment át akkor a szűrési listán? Vagy itt, Torgyán József válasza: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. ez talán nem provokatív? De hogy más kategóriából is mondjak példát: itt a kérdező hozzászólása? http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-.. A lehülyézés és az abszolút kedves "elhúzhatsz" felszólítást eddig kérdés nélkül törölték..
Aztán a másik, ezek a névtelen beugatások, mikor feltesz valaki egy kérdést és egyből nekiugranak. Az ilyet (aki többszörösen ezt csinálja) miért nem lehet egyszerűen csak kitiltani? Úgy tudom a moderátorok látják minden kérdésnél és hozzászólásnál az illető nevét.
A harmadik pedig hogy felteszek egy kérdést x kategóriába majd pár percen belül átrakják y-ba, mikor alapvetően teljesen beleillik az eredeti kategóriába ahová feltettem a kérdést. Komolyan van aki egész nap a gép előtt ül és a kérdéseket jelentgeti illetve lepontozza?
Szerintetek nem így van?
(kíváncsi vagyok amúgy ezt hány percen belül fogja jelenteni valaki a Lepontozók és Jelentgetők Társaságából!)
Mert az a kérdező az is amúgy, de mindegy. Az a kérdés eleve irritáló. Rinyál, hogy unja az életét és mindene megvan, menne önkénteskedni, de a megunt cuccait nem adná oda másnak, mert abból neki mi haszna... hát hadd ne mondjam, hogy mekkora p... :) [link]
csak hogy legyen itt a másik véglet, hogy miért rí az a csaj.
Te nem olvastad a kommenteket :D Nekem nem ez jött leXDDD
Forog a gyomrom tőled.... a kérdés pontaz ilyen feszültségkeltőket akarja kiiktatni:)
Én megértem azt a csajt, segítségre lenne szüksge
Szerintem gyakran cserélődnek, mert teljesen más típusú kérdéseket gyomlálnak ki időről időre. Feltételezem, hogy az adott moderátor világképébe mi fér bele vagy sem.
Mondjuk eddig bármikor töröltek valamit és e-mailben érdeklődtem, korrekt, normális választ kaptam. Nem mindegyikkel értettem egyet, de minden esetben tényszerűen és udvariasan reagáltak.
En mindig jelentem az ilyen valaszokat, akkor is ha nem szolok a temahoz, eddig meg sosem fordult elo, hogy meghagytak volna. Termeszetesen csak azert nem jelentek valaszt, mert nekmem nem tetszik...
Ha tobben vennenk a faradtsagot, akkor a moderatoroknak konnyebb dolguk lenne.
Nagyon sokan vagyunkk mar fenn, nem ugy mint nehany eve. A kerdesek es a hozzajuk tartozo valaszok is nagyon porognek.
Nem tudom, hanyan foglalkoznak a kerdesek es valaszok ellenorzesevel, de nincs konnyu dolguk...
Amugy szerintem nem csak a monderatorok engedekenyebbek, hanem a a valaszadok is nagyon elengedtek magukat.
Neha olyan emberhez nem melto valaszokat olvasok, hogy csak nezek mint a moziban...
Lassan alig maradna meg valasz.... Foleg itt a csaladi kapcsolatok kategoriaban szabadulnak el gyakran az idulatok...
Szerintem nem ilyen kérdésben kell mutogatni, hanem jelenteni kell és kész. Én is sokat jelentettem már és szinte minden esetben csináltak valamit. Ha csak ujjal mutogatsz a semmibe, attól jobb nem lesz, az ujjadat a megfelelő jelzésre való kattintásra használgasd, 'oszt kész!
Nem mellesleg nézd meg már, hogy mennyi ember jár itt és mennyi közte a trágár meg a barom...
Egy rugóra jár az agyunk, ugyanis pont ez a helyzet a mostani feministázós kérdésekkel is.
No objektivitás, csak tömör sértettség és provokálás.
Nekem is meggyűlt velük a bajom. Jelentettem valakit, a saját kérdésemmel kapcsolatban és semmit nem csináltak. Szerintem nem pártatlanok és biztos, hogy van olyan regisztrációjuk is, amivel hozzászólogatnak a kérdésekhez.
Segítő szándékkal szoktam válaszolni, és néha kérdezni is valami marhaságot, de már nem nagyon látogatom az oldalt a moderáció és a sok beképzelt idióta válaszoló miatt (szerencsére még több normális válaszoló van itt).
Gondolkoztam, hogy próbaképp jelentkezni kellene moderátornak, de letettem róla, nem alázom meg magam, sokat keresek és elismert vagyok a szakmámban, még valami ismerős, ha a fülébe jut, azt hinné, hogy lecsúsztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!