A moderátorok miért törlik minden bejelentett kérdést? Én egy tök normális kérdést tettem fel is kitörölték. Mert "nem felel meg a kérdéskiírás alap feltételeinek"
Ahogy az első válaszoló is írja, tévedhetnek. Nem lehet minden területen naprakésznek lenni, lehet hogy csak félreértik és már törlik is.
A kérdés alapproblémájára reagálva:
- nem törölnek minden jelentett kérdést
- törölnek olyan kérdéseket amiket nem kellene
- nem törölnek olyan kérdéseket amiket kellene
Én egyszer egy olyat tettem fel, hogy "nem tudtok Szombathelyen olcsó albérletet?"
Erre törölve lett, mert feltételezem az "olcsó albérlet" - et nézték csak, és az indoklásban az állt, hogy ez nem egy adok-veszek oldal, ne adjak fel hirdetést
--
Egy ismerősöm kiíra, hogy nagyon unatkozik, fel akar hívni valakit, akinek van kedve hozzá
kérdés törölve - indok "Nem társkereső oldal"
--
Windows 8 telepítéssel kapcsolatos problémáról írtam be egy kérdést, megemlítettem, hogy KHM oldalról szerzett verzióval is próbálkoztam
Lérdés törölve - "szerzői jogsértés"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!