Honnan tudom, hogy fel/le pontozza valaki a kommentemet egy kérdésnél?
Lehet, hogy hülye kérdés, de többen írjátok, hogy: Most minek kellett lepontozni? stb...
Ezt hol látom? Mármint, hogy valaki lepontoz?
Bocsi még1x a hülye kérdésért, de tényleg nem tudom.:/
Köszi a válaszokat előre is:)
Ha csak felpontozás van akkor 100%-os a válasz. Ha csak le, akkor 0%. Ha vegyes, de a többség pozitív akkor közelít száz felé, többségében negatív nulla felé, a közel azonos arány 50% körüli.
Ha valaki objektív választ ad, és a kérdésre felel, az elvileg 100%-os kell hogy legyen. Közbeszól az emberek sajátos szemlélete, amikor azt pontozzák hogy nekik tetszik-e a válasz és nem azt hogy hasznos-e a kérdés szempontjából, ilyenkor történik lepontozás. Ha a kérdés szempontjából helyes válasz nem 100%-os, nyilván valaki lepontozta.
A másik amiről észre lehet venni, hogy ha valakinek 100%-os a válasza majd egy idő után az csökken, az csak lepontozással érhető el.
aha.. értem. de ez hol van "kiírva"..? :/
béna vagyok, bocsi. :D
A válaszok jobb alsó sarkában jelenik meg, de csak azután ha kellő mennyiségű ember értékelte (2-3).
"A válasz X%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró Y%-ban hasznos válaszokat ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!