Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » SZerinted is sok bun˘˘kó...

SZerinted is sok bun˘˘kó ember van a honlapon?

Figyelt kérdés
:S
2009. szept. 14. 22:08
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Jó:]

Köszi...

Értek mindent,de szeretek visszakérdezni.

most írhatok ilyet: :P??

Én szeretek ilyeneket írni..ÍGy teljes az írásom..xd

bocsi ha zavar..csak tényleg nem bírom ki...:)

2009. szept. 19. 14:56
 22/27 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem sok. Pl letahóztak, mert érthetetlenül írta a kérdését az illető, én voltam az egyedüli válaszoló és nem tetszett neki. De ha tudja a választ, miért krédezi?:D Azt sem szeretem, amikor szubjektív dolgokra 0 ponttal leszavaznak, vagy rosszindulatból, meg okoskodásról szavaznak kevesebbet.
2009. szept. 19. 21:11
 23/27 A kérdező kommentje:
:]
2009. szept. 20. 11:53
 24/27 anonim ***** válasza:
82%

14:31-es vagyok.

Semmi baj! Örülök, hogy válaszolhattam!

Írhatsz :P-t, de az tudod, hogy azt jelenti, hogy kinyújtod a nyelved?

Megértem hogy így teljes az írásod, de mindig is voltak, és lesznek olyanok, akiknek ez nem fog tetszeni. Engem speciel nem zavar.

2009. szept. 20. 14:03
 25/27 A kérdező kommentje:

Ja igen tudom.

Csak tudod azért írom,hogy tudják az emberek hogy csak viccelek...na pl. most is akartam írni egyet..:P

2009. szept. 20. 17:31
 26/27 anonim ***** válasza:
68%
A legtöbb bunkó, még egy értelmes, helyesírásoktól mentes, normális kérdésre is csak paraszt választ tud adni. Ennyire telik az agyukból. De ha megkeresném Őket, tuti, hogy valami kis gebe, sarokba bújós anyuci hülyegyerekét találnám.
2009. szept. 30. 10:23
 27/27 A kérdező kommentje:

Hát ja..

Ennyi...

2009. szept. 30. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!