Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » SZerinted is sok bun˘˘kó...

SZerinted is sok bun˘˘kó ember van a honlapon?

Figyelt kérdés
:S
2009. szept. 14. 22:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%

Ó te jó ég,de mennyi!!!

És ha a kérdező nem ír helyesen?Attól még érti a kedves válaszoló a kérdést,nem?

Ezért le leszek pontozva?! Sz@r nekem :(

2009. szept. 16. 17:12
 12/27 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek..

Engem a dupla vé miatt is le"ízéltek"

Válaszoljanak a kérdésemre vagy csővázkampó mehetsz el oda:P

2009. szept. 16. 19:03
 13/27 anonim ***** válasza:
78%

Nem így van ez, ahogy gondoljátok.

Ha valaki feltesz egy normális kérdést, arra normális választ fognak adni.

Pl: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

Az illető érdeklődött, helyesen írta le a kérdést, ami nem hülye kérdés.

Így normális válasz érkezett rá.

Itt van mégegy: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

Ha az ember logikusan gondolkodna egy kicsit, tudhatná, hogy ez az eset lehetetlen. Továbbá felmerül a kérdés: miért csinál olyan dolgot a kérdező, aminek a működéséről fogalma sincs? Nem örülünk neki, hogy az iskolában, és egyéb helyeken, de ezen az oldalon is számtalanszor elmagyarázzuk ezeket a dolgokat, hogy pontosan az ilyen esetekben tudjátok, mi a teendő, továbbá ne minket fárasszatok a kérdéseitekkel. Figyelmen kívül hagyjátok őket, hülyeségnek nézitek, majd amikor megvan a baj(vagy azt hiszitek hogy megvan a baj), akkor feltesztek ide egy kérdést, amiből már amúgy is rengeteg van az oldalon.

Azért csesztünk le a w miatt, mert ne ezzel akarj kitűnni a többiek közül, hogy w-vel írsz. Ennek nincs értelme.

2009. szept. 17. 18:33
 14/27 A kérdező kommentje:

Bocs..Én nem kiakarok tünni..MIndenki [ismerősök,barátok] elmondhatnák,hogy MINDIG így írok,msn-en lapra mindenhova..

AM.meg pl.ahhoz nektek semmi közötök nincs hogy hogy írok..Válaszoljatok a kérdésre vagy mint előbb is mondtam húzzatok el a ...ba

2009. szept. 17. 19:04
 15/27 anonim ***** válasza:
74%

18:33-as vagyok.

Idézlek: "Bocs..Én nem kiakarok tünni..MIndenki [ismerősök,barátok] elmondhatnák,hogy MINDIG így írok,msn-en lapra mindenhova.."

Oké, hogy mindig mindenhova úgy írsz, épp ez a baj. Akkor meg minek írsz úgy, ha nem kitűnni akarsz? Mi értelme van lapra w-vel írni?

"AM.meg pl.ahhoz nektek semmi közötök nincs hogy hogy írok.."

Valóban nincs, de akkor ne sírj a kérdésnél, hogy (idézlek): "Engem a dupla vé miatt is le"ízéltek""

"Válaszoljatok a kérdésre vagy mint előbb is mondtam húzzatok el a ...ba"

Megtettem, de úgy látszik nem értetted meg, ezért leírom mégegyszer, tömören, összefoglalva:

Ha a kérdésed értelmes, értelmes választ adunk rá. Lásd: 1. link.

Ha hülye a kérdés, hülye választ adunk rá, vagy elmondjuk neked, hogy mennyire buta vagy. Lásd: 2. link.

Ha továbbra sem érted, szívesen válaszolok harmadjára is!

2009. szept. 17. 19:58
 16/27 anonim ***** válasza:
67%
Minden tiszteletem a 19:58as hozzászóló türelmének!
2009. szept. 17. 20:00
 17/27 anonim ***** válasza:
63%

19:58-as válaszoló vagyok.

Köszönöm szépen!

2009. szept. 17. 20:42
 18/27 anonim ***** válasza:
81%

A normális kérdésekre normálisan, segítőkészen válaszolok. De ha valaki ilyet ír ki, arra egyszerűen nem lehet nem bunkózni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__41..

2009. szept. 17. 21:22
 19/27 A kérdező kommentje:

Most az mért nem normális kérdés??

A dupla vét bele se írtam a kérdésbe..Nem az az utasítás hogy:Lécci kritizáld az irásom..Oké??

Ha ez lett volna aláírom..Ha meg nemértelmes a kérdés akkor nem kell rá válasz...DE semmi köze nincs az értelmes kérdésnek az íráshoz..bocs.

2009. szept. 18. 12:40
 20/27 anonim ***** válasza:
85%

19:58-as vagyok.

Immáron harmadszor.

Akkor ahogy szoktam: Idézek a kommentedből, majd válaszolok rá:

"Most az mért nem normális kérdés??"

Melyik nem normális kérdés? Amit a 21:22-es linkelt?

"A dupla vét bele se írtam a kérdésbe.."

Valóban nem, de az egyik kommentedben megemlítetted, hogy "Engem a dupla vé miatt is le"ízéltek"".

Elmagyaráztam a 19:58-as válaszomban, hogy miért "izéltünk" le a "dupla vé" miatt. Ha nem értetted meg, tedd fel pontosan a kérdést, hogy mit nem értettél.

"Nem az az utasítás hogy:Lécci kritizáld az irásom..Oké??"

Oké. Én nem kritizálom az írásod, csak a kérdéseidre, és a kommenteidre válaszolok.

"Ha meg nemértelmes a kérdés akkor nem kell rá válasz..."

-Akkor a 13 éves csaj nem tudná, hogy terhes-e, ha a barátja a hasára élvezett, majd megfürdött.

-Akkor a 16(!) éves csaj nem tudná, hogy mi az a fehér "valami" ami a párja farkából jön ki, miután kiveri neki.

-Akkor a nem tudni hány éves faszi nem tudná, hogy a csajának melyik csiklóját kell a nyelvével, és melyiket kell a kezével izgatni.

És még rengeteg más ember bután maradna.

"DE semmi köze nincs az értelmes kérdésnek az íráshoz"

De van. Ezt is már elmagyaráztam. De akkor elmagyarázom mégegyszer:

Nincs sok "bun˘˘kó" ember a honlapon, de ha valaki nem értelmes kérdést tesz fel arra bunkó módon válaszolunk.

"..bocs."

Semmi baj! Ha valamit nem értesz, írj kommentet, és negyedjére is elmagyarázom!

"Olyanokat írnak hogy:Megtanulhatnál normálisan írni..megilyesfajta cucokat:S"

Ez ezért van, mert így írsz:

SZerinted, bun˘˘kó, megilyesfajta, cucokat, Úgygondoltam, dupla vé, csővázkampó, kiakarok, tünni, MIndenki, AM.meg, mért, Lécci, nemértelmes, DE.

És a vesszőhibákat nem számoltam.

Minden ötödik szót (18,8%) helytelenül írod le. Akkor használsz annyi pontot, amilyen kedved van.

Ezek után megértem, ha valaki azt mondja, hogy megtanulhatnál már helyesen írni!

2009. szept. 19. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!