SZerinted is sok bun˘˘kó ember van a honlapon?
Ó te jó ég,de mennyi!!!
És ha a kérdező nem ír helyesen?Attól még érti a kedves válaszoló a kérdést,nem?
Ezért le leszek pontozva?! Sz@r nekem :(
Teljesen egyetértek..
Engem a dupla vé miatt is le"ízéltek"
Válaszoljanak a kérdésemre vagy csővázkampó mehetsz el oda:P
Nem így van ez, ahogy gondoljátok.
Ha valaki feltesz egy normális kérdést, arra normális választ fognak adni.
Pl: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Az illető érdeklődött, helyesen írta le a kérdést, ami nem hülye kérdés.
Így normális válasz érkezett rá.
Itt van mégegy: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Ha az ember logikusan gondolkodna egy kicsit, tudhatná, hogy ez az eset lehetetlen. Továbbá felmerül a kérdés: miért csinál olyan dolgot a kérdező, aminek a működéséről fogalma sincs? Nem örülünk neki, hogy az iskolában, és egyéb helyeken, de ezen az oldalon is számtalanszor elmagyarázzuk ezeket a dolgokat, hogy pontosan az ilyen esetekben tudjátok, mi a teendő, továbbá ne minket fárasszatok a kérdéseitekkel. Figyelmen kívül hagyjátok őket, hülyeségnek nézitek, majd amikor megvan a baj(vagy azt hiszitek hogy megvan a baj), akkor feltesztek ide egy kérdést, amiből már amúgy is rengeteg van az oldalon.
Azért csesztünk le a w miatt, mert ne ezzel akarj kitűnni a többiek közül, hogy w-vel írsz. Ennek nincs értelme.
Bocs..Én nem kiakarok tünni..MIndenki [ismerősök,barátok] elmondhatnák,hogy MINDIG így írok,msn-en lapra mindenhova..
AM.meg pl.ahhoz nektek semmi közötök nincs hogy hogy írok..Válaszoljatok a kérdésre vagy mint előbb is mondtam húzzatok el a ...ba
18:33-as vagyok.
Idézlek: "Bocs..Én nem kiakarok tünni..MIndenki [ismerősök,barátok] elmondhatnák,hogy MINDIG így írok,msn-en lapra mindenhova.."
Oké, hogy mindig mindenhova úgy írsz, épp ez a baj. Akkor meg minek írsz úgy, ha nem kitűnni akarsz? Mi értelme van lapra w-vel írni?
"AM.meg pl.ahhoz nektek semmi közötök nincs hogy hogy írok.."
Valóban nincs, de akkor ne sírj a kérdésnél, hogy (idézlek): "Engem a dupla vé miatt is le"ízéltek""
"Válaszoljatok a kérdésre vagy mint előbb is mondtam húzzatok el a ...ba"
Megtettem, de úgy látszik nem értetted meg, ezért leírom mégegyszer, tömören, összefoglalva:
Ha a kérdésed értelmes, értelmes választ adunk rá. Lásd: 1. link.
Ha hülye a kérdés, hülye választ adunk rá, vagy elmondjuk neked, hogy mennyire buta vagy. Lásd: 2. link.
Ha továbbra sem érted, szívesen válaszolok harmadjára is!
19:58-as válaszoló vagyok.
Köszönöm szépen!
A normális kérdésekre normálisan, segítőkészen válaszolok. De ha valaki ilyet ír ki, arra egyszerűen nem lehet nem bunkózni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__41..
Most az mért nem normális kérdés??
A dupla vét bele se írtam a kérdésbe..Nem az az utasítás hogy:Lécci kritizáld az irásom..Oké??
Ha ez lett volna aláírom..Ha meg nemértelmes a kérdés akkor nem kell rá válasz...DE semmi köze nincs az értelmes kérdésnek az íráshoz..bocs.
19:58-as vagyok.
Immáron harmadszor.
Akkor ahogy szoktam: Idézek a kommentedből, majd válaszolok rá:
"Most az mért nem normális kérdés??"
Melyik nem normális kérdés? Amit a 21:22-es linkelt?
"A dupla vét bele se írtam a kérdésbe.."
Valóban nem, de az egyik kommentedben megemlítetted, hogy "Engem a dupla vé miatt is le"ízéltek"".
Elmagyaráztam a 19:58-as válaszomban, hogy miért "izéltünk" le a "dupla vé" miatt. Ha nem értetted meg, tedd fel pontosan a kérdést, hogy mit nem értettél.
"Nem az az utasítás hogy:Lécci kritizáld az irásom..Oké??"
Oké. Én nem kritizálom az írásod, csak a kérdéseidre, és a kommenteidre válaszolok.
"Ha meg nemértelmes a kérdés akkor nem kell rá válasz..."
-Akkor a 13 éves csaj nem tudná, hogy terhes-e, ha a barátja a hasára élvezett, majd megfürdött.
-Akkor a 16(!) éves csaj nem tudná, hogy mi az a fehér "valami" ami a párja farkából jön ki, miután kiveri neki.
-Akkor a nem tudni hány éves faszi nem tudná, hogy a csajának melyik csiklóját kell a nyelvével, és melyiket kell a kezével izgatni.
És még rengeteg más ember bután maradna.
"DE semmi köze nincs az értelmes kérdésnek az íráshoz"
De van. Ezt is már elmagyaráztam. De akkor elmagyarázom mégegyszer:
Nincs sok "bun˘˘kó" ember a honlapon, de ha valaki nem értelmes kérdést tesz fel arra bunkó módon válaszolunk.
"..bocs."
Semmi baj! Ha valamit nem értesz, írj kommentet, és negyedjére is elmagyarázom!
"Olyanokat írnak hogy:Megtanulhatnál normálisan írni..megilyesfajta cucokat:S"
Ez ezért van, mert így írsz:
SZerinted, bun˘˘kó, megilyesfajta, cucokat, Úgygondoltam, dupla vé, csővázkampó, kiakarok, tünni, MIndenki, AM.meg, mért, Lécci, nemértelmes, DE.
És a vesszőhibákat nem számoltam.
Minden ötödik szót (18,8%) helytelenül írod le. Akkor használsz annyi pontot, amilyen kedved van.
Ezek után megértem, ha valaki azt mondja, hogy megtanulhatnál már helyesen írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!