Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogy is van ez? Nekem nem...

Hogy is van ez? Nekem nem lehet, de másnak igen? Hogy csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Írtam egy kérdést, majd itt leírtam a kiegészítést, magyarázatot. Mikor ki akartam írni azt a választ kaptam, hogy rövid a kérdés, túl hosszú az indoklás, fogalmazzam újra. Ugyanakkor olvasok több olyat ahol rövid kérdés után 1 oldalnyi szöveg van!
2009. szept. 14. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A választ egy programtól kaptad, aki nem tud tartalmi ellenőrzést végezni a beírt mondataidon. Nyilván karakterszámok azok, amiket figyel, de valószínűleg igaza is van, jó volna, ha már a kérdésbe beleírnák a kérdezők a kérdésük lényegét, és nem a további magyarázat mezőt használnák erre.
2009. szept. 14. 21:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, én ezt értem, és egyet is értek. Azt viszont nem értem, hogy másoknak miért vagy hogyan engedi meg ezt a program !

Pl.:

Mit tegyek? (bővebben lent)

2009. szept. 14. 21:25
 3/5 A kérdező kommentje:
2009. szept. 14. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:

úgy hogy ha 2 vagy annál több szó van a kérdésedben akkor valamelyik két szó között nyomd meg sokszor a lent lévő hosszú billentyűt (jajj, most hirtelen nem jut az eszembe a neve!) Akkor engedni fogja!

Remélem, sikerülni fog!

2009. szept. 16. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:
A választ egy programtól kaptad, aki nem tud tartalmi ellenőrzést végezni a beírt mondataidon. Nyilván karakterszámok azok, amiket figyel, de valószínűleg igaza is van, jó volna, ha már a kérdésbe beleírnák a kérdezők a kérdésük lényegét, és nem a további magyarázat mezőt használnák erre.
2010. jan. 29. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!