Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Kérdezek, de aztán meg eltűnök...

Kérdezek, de aztán meg eltűnök, mint csacsi a málnásban?

Figyelt kérdés

„Sürgős, nagyon és azonnal segítsetek!”

Tudom, ez is csak egy szónoki kérdés, szócséplés.

De tényleg nem értem, hová tűnik el az, aki kiír egy ilyen azonnal, de tüstént válaszoljatok, mert ég a ház, a belem stb., és többé nem jelentkezik. A teljesen jó válasz, vagy válaszok időben meg is jelentek, de nincs rá semmi reakciója. Nem az hiányzik, hogy megköszönje! De legalább azt szeretném tudni, ha már válaszoltam, segítségére volt-e? Megoldódott a kérdés?

2013. márc. 12. 12:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tűnik ő el szerintem, csak arra már nem méltatja az embert, hogy meg is köszönje a segítséget. Szerintem ez az embertípus az, aki csak magával foglalkozik. Neki mindenki segítsen, ugorjon...ő pedig ejt másra.
2013. márc. 14. 16:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez a típus nem kap segítséget. Tudja ő a választ, csak ahhoz neki kéne megmozdulnnia. Ezért inkább megkérdezi itt, hátha valaki mmegkegyelmez neki, és olyan választ kap, melynek révén reménykedhet abban, hogy rajta kívülálló okok segítenek. De persze nem azt a választ kapja, így aztán nem forszírozza tovább.

(Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a málnásban a maci szokott eltűnni.)

2013. márc. 27. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!