Ha itt kérdezek vmit, akkor az kikerül facebook-ra?
Figyelt kérdés
xd2013. márc. 9. 17:13
2/10 A kérdező kommentje:
csak azért kérdem mert kérdeztem vmi olyat amit nem szertném ha megtudnának az ismerőseim..am gondoltam csak meg kellett győződnöm róla! köszi a gyors választ! :) ment a zöldpacsi:D
2013. márc. 9. 17:18
3/10 anonim válasza:
Hát sokszor eszembe jutott nekem is,de nem kerül ki soha..szerencsére :)
4/10 anonim válasza:
Gondolom személyesebb kérdéseket nem raknak ki
5/10 anonim válasza:
mert ugye facebok nélkül már fingani sem tudtok. gratula
6/10 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek! :D
utolsó: nem ez a lényeg :D
2013. márc. 10. 10:59
7/10 anonim válasza:
De nincs is itt a neved... akkor meg nem mindegy? :D
8/10 A kérdező kommentje:
itt nincs, de ha kikerül facebookra akkor gondolom nem a szomszéd neve lesz ott! xd bocs h mertem kérdezni-.- azthittem ez a lényege az oldalnak:)
2013. márc. 10. 21:50
9/10 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy ha valaki megosztja ezt a kérdést, nem tudja, hogy ki írta, kik írták a válaszokat. Én sem tudom ki vagy, te sem tudod én ki vagyok. A megosztó sem tudja, hacsak nem mondod el neki.
A GYK pedig nincs összedrótozva a FB-kal, ha erre gondoltál. Két független szolgáltatás a kettő. Engedély nélkül nem is posztolhat a nevedben az oldal. Nem is jelentkeztél be az oldalra a FB accountoddal.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. márc. 12. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!