Nektek hány kérdésből, hány szokott 1, max 2 válasszal végződni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 18:10
2/6 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, ez a kérdés is csak 1 válaszos lesz-e? :D Am köszi elsőnek, h nem 0 válaszos lesz.
2013. márc. 11. 18:22
4/6 anonim válasza:
Attól függ milyen kérdéseket teszek fel. ha tényleg szeretnék valamit megtudni, gyakori, hogy nem kapok választ. Ha valami poénosat vagy beszélgetős kérdést írok ki, akkor többen válaszolnak. A rekord kb 180 válasz volt eddig.
5/6 anonim válasza:
tízből, egy vagy kettő végződik így. De ez hülye megfogalmazás, hogy végződik, mert még válaszolhatnak rá.
6/6 anonim válasza:
Nem tettem meg fel sok kerdest, de a legtobb valaszos kerdesem eddig 10valasszal rendelkezett, es ott sem kaptam meg a kerdesemre a valaszt.
Altalaban olyan kerdest teszek fel, amire nem lehet a google.ban megtalalni a valaszt, mert eloszor azzal probalkozom, a vegso esetben itt, hata. A tapasztaltak meg tudjak valaszolni. 2 szer tettem fel olyan kerdest ami valahol provokativnak is tunhet, de nem ezert tettem Fel, a magyarazatban kifejtem,hogy senki ne pontozzon, csak kivancsi vagyok kinek mi a velemenye, igy nekem minden hasznos,jol lehuzott valaki mindenkit, de valaszolni nem valaszolt...
De itt is alig. 4 valasz...inkabb csak olvasgatok, es segiteni probalok, meg az olvasassal gyakran megtalalom a felmerulo kerdeseim a valaszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!