1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy azért, mert a válaszokat vagy a kérdést olvasók kérik a törlést!
2/4 anonim válasza:
Mindent azért nem. Oka van annak!
3/4 anonim válasza:
Mindent törölnek?
Ez nem igaz, csak azt amit úgy ítélnek, hogy az oldal helyes/zavartalan működését sérti.
Szerintem evidens, hogy megalapozott okkal teszik amit tesznek, méghozzá az általuk leírt szabályzat alapján!
Szerinted ők szülik a szerver tárhelyét?
Így is van elég felesleges gyakori kérdés, amit majdnem, hogy napi szinten megválaszolnak, foganként 5-ször. Mert sokan arra sem képesek, hogy a keresőt használják.
Azokról nem is beszélve akik annyira unatkoznak, hogy fórumot meg chat-szobát akarnak csinálni ebből a weboldalból!
4/4 Chello válasza:
Én például most unalmamban keresgélek és ide-oda beírkálok.
Ide azért írtam, mert az "ilyen" egyes szám a moderátorok pedig többes szám. Ez akkor is így van, ha közben halmazt csinálsz belőlük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!