Saját kommentem miatt nem emelhetem ki a kérdésemet. Most ez komoly?
Volt egy hetek óta nulla válaszú kérdésem. Ki akartam emelni, de én barom előtte belekommenteltem, hogy még aktuális.
Már nem is emelhettem ki :(
Kérném az oldal rendszergazdáit, hogy szüntessék meg ezt az anomáliát. Köszönöm.
Sajnos ez van. Ha kommentelsz, még várnod kell 24 órát :(
[off]
Kedves első válaszoló:
A moderátorok engem is idegesítenek. Ugyanígy.
Ha egy amúgy nem pocskondiázó kritikáért kitiltanak egy felhasználót, az elég diktatórikus és önkényuralmi jellegű megnyilvánulás volna.
Ha meg a szakértelem hiányát kompenzálja vele, pláne siralmas. De bízzunk a jóságban, nem akarok egyből ennyire pesszimista lenni :)
"Ha egy amúgy nem pocskondiázó kritikáért kitiltanak egy felhasználót, az elég diktatórikus és önkényuralmi jellegű megnyilvánulás volna"
Pedig már volt rá példa erre.Ezután én mondtam a moderátorokra egy olyan jelzőt ami régebben egy bizonyos ország népére volt jellemző,erre kitiltottak.Nesze neked demokrácia és szólásszabadság.Ha a fenti mondatodat kijelentő módban írtad volna azóta tiltva lennél
A szerverüzemeltető biztosan hogy láthatja.Az hogy ő milyen jogot adott a moderátoroknak már megint másik kérdés.Elvileg nem kéne hogy lássák,gyakorlatilag nem tudhatjuk hogy mi van megengedve nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!