A moderátorok mért törlik az összes kérdésemet? Nekem nincs jogom kérdezni? Még ha jó kategóriába teszem is.
világosan le van írva itt az oldalon,hogy milyen kérdéseket ne tegyél föl,
te meg pont olyanokat teszel föl, amit nem lehet,
ezért kénytelenek törölni a rossz kérdéseket,
itt van leírva,hogy miket nem tehetsz meg :
Mivel nem tudjuk, milyen kérdéseket teszel fel, így nehéz válaszolni. Lehet, megszeged a fórum szabályzatát.
De azért hozzátenném, hogy itt néha igencsak furcsán működnek a moderátorok...
nekem tegnap a válaszaim törölgették, de olyant ami témába vágott és nem bántott senkit (a kérdezőt megkérdeztem ő volt-e a bejelentő, de nem ő)
szóval szerintem a modiknak itt néha elgurul a gyógyszerük, továbbá a feladatuktól függetlenül mint felhasználó is belépkednek, kérdést/választ írnak, és miután emberből vannak - és úgy tűnik nem mindegyik a jobbik fajtából - simán nekiugranak valakinek alattomosan akivel egy adott témánál nem értenek egyet
én simán megtiltanám egy moderátornak, hogy mezei felhasználóként is részt vehessen az oldalon, mert akkor már nem tud pártatlan lenni
Most figyelj, akkor miért nem érsz rá elolvasni a szabályzatot?
Elméletileg ha nem olvasod el, akkor nem tudod, hogy mit szabad, mit nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!