Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Napi hány órát ülhet a gépe...

Napi hány órát ülhet a gépe mellett az, aki százezer fölötti pontszámot gyűjt össze a GYIK toplistáján?

Figyelt kérdés
De ezt megkérdezhettem volna a 'Humor' besorolású kérdéseknél is....
2013. márc. 1. 12:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A 4. számú válaszolónak!

Nagyon érdekes dologra hívtad föl a figyelmet!

Tényleg, vannak, akik a pontszámaik java részét pontértékelésből nyerik!!! Tyűh, de még mekkora arányban! :-)))

A 'picikacsa' (és nem 'kiskacsa') alig gyűjtött pontokat értékelésből, annál inkább a válaszadásokból....

2013. márc. 2. 19:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Ma reggel láttam:

valaki több mint 160 pontot kapott az elmúlt 30 napban feltett kérdéseiért, és több mint 1300 pontot a helyes válaszaiért.

A gond csak az, hogy az adott kategóriában összesen nem tett fel senki annyi kérdést, hogy azért 1300 pontot helyes válaszért össze lehessen szedni. Vagy nem jól tudom?

2013. márc. 3. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!