Mennyire "etikusan" jutsz előre a Gyakorikérdések toplistáján?
Mert ugyebár van aki válaszolgat a kérdésekre normálisan, és pontozza a szerinte hasznos-nem hasznos válaszokat, és van aki rekorddöntögetős kérdésekre ír választ milliószámra (pontszerzés céljából), illetve ugyancsak ilyen típusú kérdéseket pontozgat... Te mennyire "etikus" módszerekkel próbálkozol?
Én bevallom őszintén, hogy rám a pontozgatós dolog illik :(
Én is pontozással jutok fel. A kérdésekre válaszolok, de ebből még csak 500 pontom van. Kérdések írásából 100 pont körül szereztem. Pontozgatásból pedog van 5000 pontom.
Szerintem a pontozgatás a legegyszerűbb, mivel itt nem pontoznak le. és 50 oldal pontozás ér körülbelül 500 pontot.
Szerintem a pontozásnak nem sok értelme van, mer néha a teljesen korrekt válaszokat pontozzák le.
A toplista sem nagyon érdekel, tekintve hogy néhány hónaponta a moderátorok úgyis törlik a regisztrációmat, mert erőteljes cenzúra van. Csak azt lehet leírni, megkérdezni, ami nekik tetszik.
összpontszám:7811
pont kérdésert: 270
pont válaszért:2289
pont értékelésért:5252
rekorddöntős kérdésekere és a humorkategóriába nem válaszolok. Szinte csak olyan kérdésekre válaszolok, amire biztosan tudom a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!