Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi lesz azzal, akinek sorozatb...

Mi lesz azzal, akinek sorozatban több válaszát is törlik a moderátorok?

Figyelt kérdés
Egy hölgyemény elég szép szavakkal illette itt a népet, emiatt több válaszát is töröltettem. A moderátorok is tehát nekem adtak igazat. Elképzelhető, hogy az ilyen egyént kitiltják a GYIK-ről, vagy lesz neki bármiféle következménye, hogy ennyiszer kellett törölni a válaszait?
2013. febr. 28. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
passz.én nekem pl már törölték minimum 200 válaszomat..szerintem sokkal szigorúbbak a retardált kérdésekkel.tehát előbb tiltják azt aki 2-3 szabályzatba ütköző kérdést ír mint aki választ...
2013. febr. 28. 23:03
 2/5 A kérdező kommentje:
De azt a 200 választ gondolom nem egyszerre törölték (vagy igen?). Most ennek a nőnek a 3. válaszát jelentettem be csak ma este, de az elmúlt három napban összesen vagy 6-7-et. Ez sem számít, hogy ha sorozatban, rövid időn belül történik ilyesmi?
2013. febr. 28. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a válasz nagyon durva akkor egyből tiltás jár.Ha nem annyira durva akkor csak törlés.Ha folyamatosan szabályt sért és megelégelik a moderátorok akkor tiltást is kaphat akár

Egyébként nem értem miért kell sírni a moderátoroknak?A jelentgetéssel jobban érzed magad vagy nincs jobb dolgod?Egyszerűen ne olvasd el a válaszát és kész,annyira szánalmas és gyerekes a moderátorokhoz való rohangálás,olyan mintha sírva mennél anyucihoz hogy árulkodjál

2013. márc. 1. 00:05
 4/5 anonim ***** válasza:
kb 60 válaszomat törölték, ezek után írtak figyelmeztetést, hogy hagyjam abba, vagy kitiltás
2013. márc. 1. 00:47
 5/5 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nagyon nagy következménye úgysem lesz a dolognak.

A komoly büntetések azok lehetnek ,hogy:

1. Letiltják a felhasználóifiókját (ugye név meg e-mailcím alapján)

2. Letiltják az IP címét..Ez már komolyabb problémát okozhat neki

De igazából,ha nagyon akar,úgyis "vissza tud térni közénk."

1. esetben csak regel egy új fiókot és no problem

2. esetre is vannak megoldások(főleg,ha valakinek nincs állandó Ip címe ,gondolok itt a routerra)

de ezeket a megoldásokat most inkább nem közölném,nem szeretnék tippeket osztogatni az esetleges "trolloknak" :P

2013. márc. 1. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!