Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem a kérdésre válaszolnak?

Miért nem a kérdésre válaszolnak?

Figyelt kérdés

Látok itt -ott olyan válaszokat, ahol a kérdezőt elítélik, lehordják ahelyett, hogy válaszolnának.

Ha valaki meg akar tudni valamit, azért jön ide, hogy választ kapjon, nem tudjuk, hogy csak érdeklődik valami iránt vagy mi a háttere a kérdésnek.

Ha csak egy kérdés van kiírva, nem hiszem, hogy a véleményekre kíváncsi, csak választ akar kapni. Ha kíváncsi más gondolatára, akkor azt is odaírja.

És legtöbbször az ilyen embereket felpontozzák, pedig köze sincs a válaszhoz.

Miért ilyen rosszindulatúak egyesek, hogy válasz helyett lehordják az illetőt, mintha ők mindent jól tudnának?

2009. szept. 10. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
A baj az, hogy sokan csak szórakozgatnak...
2009. szept. 10. 20:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen...jó lenne, ha olyanok válaszolnának egy kérdésre, akik már átéltek hasonlót vagy van benne tapasztalatuk.
2009. szept. 10. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyet legtöbbször olyan helyeken látok, ahol a válaszadók inkább tanácsként hordják le az illetőt. Értem ezalatt pl mikor valamilyen gyógyszernek a mellékhatásairól kérdeznek, miközben ugye ott a betegtájékoztató vagy mikor valami látszólag is igen komoly bajuk van és közlik vele, hogy nem orvosok, és ezzel orvoshoz kéne menni. Ilyenkor szerintem a válaszadók csak idegesek, mert ezeket a kérdéseket 628x feltették már és már csírájában érezhető volt, hogy vagy meg lehet találni rá a választ vagy mi biztosan nem tudjuk rá a választ stb.

De rengeteg más hasonló ilyen kérdés van.

2009. szept. 10. 20:54
 4/6 A kérdező kommentje:
ha idegesek, miért válaszolnak?:D
2009. szept. 10. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Mert senki sem tökéletes, azért.
2009. szept. 10. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Válaszolási kényszerük van, de a választ nem tudják. Esetleg olyan a téma, hogy úgy érzik, mindenképpen hozzá kell szólniuk, és elfelejtik, ez az oldal nem fórum.

(Nekem is volt egy Halloweenes kérdésem, normális választ nem kaptam, csak, hogy hülyeség az egész, mikor nem is olyan volt a kérdés lényege)

2010. okt. 6. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!