Hány %-ban adsz hasznos válaszokat?
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 19:09
1/21 anonim válasza:
legegyszerűbb ha írok ide és akkor azt is kiírja mennyire vagyok hasznosválasz-adó :)
3/21 anonim válasza:
100%!Az mas kerdes,hogy lepontoznak de ettol meg csupa hasznos valaszt adok:D
4/21 anonim válasza:
igen, én is hasznos válaszokat adok, csak hát van akinek nem tetszik a véleményem ezért lepontoz. Grat nekik!
5/21 anonim válasza:
Velem is ez van!
Írok egy választ ami tök jó,értelmes de lepontozzák a korom miatt.Más leírja dettó ugyanazt csak kicsit más szavakkal és felpontozzák...de már lesz.rom ha nekik jó ettől...
am 88% talán.
és 14/L
6/21 anonim válasza:
Én szerintem 87 ha azóta nem pontoztak le :D
7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kedves elsö!Igazad van!:)De lelöted a poénomat!:D:D:D
Kiváncsi voltam ki mit ir!Múltkor volt egy hasonló kérdés és szinte mindenki 100%-ot meg hasonlót irt miközben ugye látszódik ha vki válaszol!:)
2009. szept. 9. 20:13
8/21 anonim válasza:
90%, de még csak pár kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!