Felteszek egy kérdést, és mindig van minimum egy olyan ember aki beszól vagy lefikáz!! ez nagyon fel bír húzni!!
Akkor egyáltalán minek válaszol rá ha nem tetszik neki a kérdés...nem értem! Bírom az ilyen utálatos embereket!!
2009. aug. 29. 00:25
1/10 anonim válasza:
Hagggyjad rá szépen, isten hozott a föld bolygón, itt hülyék mindenütt vannak... ezen az oldalon is..:)
2009. aug. 29. 00:35
2/10 Neszivass válasza:
Ez vélhetően azért van, mert ez valójában egy viccoldal. Ennyi baromságot egy csokorban sosem látott még ember fia, kb. félóránként könnyesre röhögöm magam egy kérdésen vagy egy válaszon. Hát ezért.
Ha valamit tényleg szeretnél megtudni, akkor ott a Google vagy az Index Fórum. Amire ott nem kapsz választ, azt majd idővel megtapasztalod.
2009. aug. 29. 00:40
3/10 anonim válasza:
Mélységesen egyetértek a második válaszolóval :) Én szétröhögni az agyam járok ide,alig hiszem hogy tényleg észbontó kérdéseket tesznek fel :D
2009. aug. 29. 00:46
4/10 anonim válasza:
És tényleg vicc oldal :) jobb bármelyik humorsite-nál :D
2009. aug. 29. 00:47
5/10 anonim válasza:
Az összes marxista ateista ide írogat,már olyat is írtak, hogy minden keresztényt ki kellene irtani,
- ja és a jehovatanúi az álkérdéseikkel....
2009. aug. 29. 00:50
6/10 anonim válasza:
Én is sok kérdést viccesnek találok,és sok válasz azért tetszik,mert jó humorosan írta valaki..De legyünk őszinték! Néha tényleg olyan kérdések vannak amiktől égnek áll a hajad,és nem akarod elhinni,hogy ennyire buta legyen valaki...Bizony ilyenkor veszem észre,hogy valaki szintén kibukott a kérdéstől,és jön a szemrehányó válasz..Én nem szoktam bántó válaszokat írni,de volt,hogy legszívesebben megírtam volna a kérdezőnek,hogy a helyesírása förtelmes,és igencsak irritáló..De ezt sem szoktam szóvá tenni,mert akkor nem a kérdésére írnék...De többnyire csak nevetni jövök ide,és igyekszem a kevés kérdéstől eltekintve nem venni senkit komolyan...
2009. aug. 29. 01:10
7/10 anonim válasza:
Ez egy vicc oldal tényleg, sok hülye ember értelmetlen kérdések zömével,főleg a politikai kérdéseket bírom,hát ott van egy két okos kérdező.
2009. aug. 29. 01:38
8/10 anonim válasza:
én néha már kezdem bánni hogy regisztráltam nézzétek meg ezt:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!