Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást is zavar ez még rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beetlejuice kérdése:

Mást is zavar ez még rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Számtalanszor tapasztaltam már azt, hogy ha egy férfi olyan jellegű kérdést tesz fel, ami arra vonatkozik, hogy hogyan lehetne végre barátnője, vagy miként hódíthatná meg xy-t, akkor rendeltetésszerűen van legalább 2-3 olyan szűklátókörű, korlátozott válaszoló, aki olyanokat ír mint pl. "szerezz be egy bmw-t" és társai. Miért kell azt feltételezni, hogy minden egyes nő egy anyagias k*rva? (Persze vannak, de nem mindegyik.) Tudom, ez a szerencsétlen, önsajnálatba méllyedők, mentsvára, hogy nincs pénzük, és biztos ezért nincs bnnőjük, és akkor minden nő anyagias. Szóval, mást is zavar még rajtam kívül ez az örökös általánosítgatás?
2011. jún. 23. 22:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azok válaszolók 95%-a nem írja komolyan. Pontosabban, nem teljesen komolyan írja.
2011. jún. 23. 22:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen. Igen. Igen. Egyetértek veled. És szánalmasnak tartom ezeket az embereket, nevetségesnek és butának.
2011. jún. 23. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor most hiába vettem meg a legújabb Audit, és iphone4-et? :(
2011. jún. 23. 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen ez igaz de ha belegondolsz akkor ha van egy csávó aki tetszik és van autója azért végig fut az agyadon az a gondolat hogy:"Milyen jó még autója is van"!
2011. jún. 23. 22:25
 5/9 anonim ***** válasza:
22:06 Hidd el nem hiába vetted meg!
2011. jún. 23. 22:26
 6/9 anonim ***** válasza:

- leginkább poénnak szokták írni. Ami láthatóan neked nem jött be, de ettől még általában nem véresen komoly.

- nem arra szokták írni, hogy adott nőt úgy csábíts el, hogy megmutatod a kocsikulcsot, hanem hogy hogyan szerezzen nőt (valamilyent, nem konkrétat), tehát hogy lehet így is csajozni, megvan az a - nem is olyan kicsi - réteg, akire lehet ezzel hatni. Tehát nem az az állítás, hogy minden nő kurv@, csak kellően nagy arányuk, hogy ezzel a módszerrel boldogulni lehessen.

2011. jún. 23. 22:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát persze, lehet ezzel hódítani, de az is elég érdekes, akinek megfelel az olyan fajta nő, akinek ez számít értéknek, és ez alapján választ magának párt. Persze szerintem se hátrány, ha van autója, de ez nálam nem számít, nem befolyásolja a döntésemet, hogy van-e neki, és ha van milyen fajta.
2011. jún. 23. 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Vannak olyan dolgok (és nem csak a szex, de azért főleg az), amikre az ilyen típusú nők is tökéletesek. Ha inkább csak az kell az embernek, akkor teljesen jó megközelítés.

az a gond, hogy te ezeket a beszólásokat olyan véresen komolyan veszed, mintha komoly, mély tanácsok lettek volna, hogy na így csajozzon mindenki. Nem azok, kár ilyen komolyan venni őket.

2011. jún. 23. 22:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Jaja igen, ez igaz, de másra nem igen jók az ilyen fajta nők. Nem tudom, vajon mennyire gondolhatták komolyan, csak már zavart, hogy számtalanszor kellett ilyen válaszokat olvasnom, engem idegesítenek.
2011. jún. 23. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!