Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az hogy senki nem...

Miért van az hogy senki nem ismeri a keresőt?

Figyelt kérdés
Minek kérdeznek olyat ami a keresőből másodpercek alatt kiderül? Ilyen lusták az emberek alapban, vagy csak hallatni akarják magukat? Vagy lehet hogy ennyire buták?

2013. jan. 5. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lusták és buták is.

Én is néha agybajt kapok az ilyenektől.

[link]

Ez egy jó honlap, ezzel be lehet mutatni, hogy milyen hülyék is az emberek, hogy a google-ben 2 másodperc alatt megkereshető valami.

2013. jan. 5. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Erre azt tudom Neked válaszolni, hogy igen, van aki ennyire buta. Például én. Fél éve van gépem, internetem és bizony

eléggé buta vagyok még mindig.

Három kérdést tettem fel eddig, mindet itt.

Nagyon normális, segítő válaszokat kaptam.

Pedig hidd el, aki ért hozzá, az tudja,ilyen alapvető dolgot hogy lehet megkérdezni? Mert itt nem szégyellem,

hogy azt se tudom, hol keresem a választ. Sőt, a kérdést sem. Van aki meg másban buta.

2013. jan. 5. 21:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát igazad van nem lehet mindenki mindenből topon. Mondjuk én se, sok dologban nagyon hülye vagyok, de itt van egy réteg akik igencsak ismerik a gépet meg a netet is csak lusták.
2013. jan. 5. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Jól írod, "senki". Köztük te sem. Vagy csak ezt az oldalt nem ismered jól? Ugyanis itt is van kereső, és ezt a kérdést is feltették már néhányszor, amire válaszoltak is.

A másik, nem vagy köteles válaszolni az ilyen kérdésekre. Ha zavar, hogy a kérdező tudatlanságból, lustaságból, vagy egyéb okból itt kérdez nem a googleban keres, lépj tovább másik kérdésre.

Harmadik: én is szoktam olyan kérdést feltenni, amire agoogleban is megtalálnám a választ, de nem a "hivatalos leírás" érdekel, hanem emberek saját tapasztalata.

Vagy nem a googlera gondoltál, hanem ennek az oldalnak a keresőjére?

A válaszom első része akkor is érvényes.

Részemről, olyankor szoktam már korábban feltett kérdést kiírni, ha a válaszok nem kielégítőek számomra. Pl. ha én más irányból közelítem meg a kérdést, vagy olyan téma, ami aktualitását vesztheti...

2013. jan. 6. 12:28
 5/8 A kérdező kommentje:

"Harmadik: én is szoktam olyan kérdést feltenni, amire agoogleban is megtalálnám a választ, de nem a "hivatalos leírás" érdekel, hanem emberek saját tapasztalata."

Ez jó is így ahogy te csinálod, nem ez a baj. Oldal pont az ilyenekért van. De sokszor a 2 másodperces google találatot is lusták beírni sokan, amik egyáltalán nem tapasztalati kérdések. Ki mondta hogy én mindenre válaszolni akarok, de nem is tudok mert nem értek hozzá. De amire egyszerűbb a goggle azt nem teszem fel itt és nem várok válaszokra x ideig.

2013. jan. 6. 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Mert indok a kapcsolatra. A sok, magányos embernek.

Mert nem biztos, hogy csak a tudást akarják.

Emberi szót is. Ha kell, butának tetetik magukat, csak szóljon már hozzájuk valaki. Írásban is jó. Csak legyen már valami emberi kommunikációjuk..

Remélem, ezt soha nem fogod megérteni..

Jóccakát!

2013. jan. 7. 00:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Na erre nem tényleg nem gondoltam, ez így már elég nyomós ok.
2013. jan. 7. 17:05
 8/8 anonim ***** válasza:

A kugliban nagyon sok minden nem található meg. Sokszor a logikája miatt, ami részben azon tévedésen alapul, hogy a népszerű találatokat hozza előre. Többszavas keresésénél pedig összehord kígyót-békát. A villamosságban viszonylag bőség van ha jól a kereső kifejezés 741 datasheet pdf pl - [link]

De ha arra vagy kíváncsi mennyi az USA és Kanada búza és kukorica termelése az már kemény dió:) Üdv

2013. jan. 20. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!