Az én válaszaimat miért nem értékelheti senki?
Nem tudod. Két hét múlva elfelejted. Így viszont emlékezhetsz rá.
A te válaszodat mások értékelik, a saját értékelésed nem lenne etikus. Ezért nem kérdezik, hasznos volt-e. Esetleg úgy érzed, hogy mégsem volt hasznos a válaszod?
Kislány ! azt én is tudom hogy a saját értékelésem nem lenne etikus... sőt,talán még egy icipicivel többet is (De kár hogy csak magyarul tudok.Más nyelven talán megértenék.Mindegy megkérem szépen,hogy nyissa ki a kuksiját,talán akkor észreveszi)
Ha jól figyelsz - és szépen kérlek,hogy most az egyszer tedd meg az én kedvemér - akkor meglátod,hogy minden válasz után ott van a kérdés,amit nyílván a kérdezőtől kérdeznek:"Értékes volt számodra ez a válasz?" S aztán következik az ikonok,hogy válaszolni lehessen. Na ez az ami az én válaszaim után m i n d i g elmarad. Na ez az amit én nem értek. Így már érted????? Akkor jó. Persze nem fáj... Csak úgy akkorát bámulok,mint ló a moziba,hogy miért,s ha valaki megértette alacsony kérdésemet és még értelmes választ is ad,hát én biztosíthatom öt maga magas köszönetemről.
Szia!
Adj meg egy kérdést,hogy melyikre válaszoltál és én értékelem!
Kedves Bíró Miklós alias kérdező!
Ha a saját válaszodat látod, azt nem tudod értékelni, ezért nincs ott alatta a lehetőség. De mások attól még ugyanúgy tudják értékelni, csak neked nem jelenik meg a "Értékes volt számodra ez a válasz?" mondtad, ahogy nekem se a saját válaszomnál. Mert minek? Szóval, attól, hogy te nem látod, és neked nem jelenik meg, másoknak még megjelenik az általad írt válasz alatt a három kezecske. Ennél magyarabbul már nem tudom elmagyarázni, de ha gondod van, írj az oldal készítőinek!
info@gyakorikerdesek.hu
üdv,
Sárga madár
Kedves legutóbbi!
Olyan magyarul írtad,hogy - na hallj csudát - még én is megértettem
Nagyon szépen köszönöm.
"Aj meg egy kérdést,hogy melyikre válaszoltál és én értékelem"
A te szavad se legyen pusztába kiáltott szó: ImeA kérdés:
Mért vagy ateista/keresztyén? 6-os sz. alatt 53/71 10-26 22:24
Másik: Mért hiszik sokan azt,hogy egy vers attol vers,hogy rímel. A hely: #9/9 11-02 20:01
köszönöm a jó szándékot.
Ma 14:30
"Linket tudnál küldeni?"
Sajnos csak a web-lapom összefoglalóját tudom küldeni,ha megküldöd emailedet.
Jucikát! hoppá Jóccakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!