Miért baj, ha valaki a GyK segítségével próbál ismerkedni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem társkereső oldal, de miért ne lehetne másodlagosan egy ilyen hatása is? Kinek az érdekeit sérti? Talán irigyek a moderátorok?2013. jan. 2. 13:15
1/11 anonim válasza:
Szerintem senkit ne érdekel hol ismerkedsz :D
2/11 anonim válasza:
Mindenek megvan a maga helye, ne itt keres társat!
3/11 anonim válasza:
Sokan ide nem társat jönnek keresni, múltkor is én voltam a büdösparaszt, mert elutasítottam a srácot...
4/11 anonim válasza:
Erre találták a pü-t. Jó, konkrétan nem erre, de e célból is lehet használni. :)
5/11 anonim válasza:
Én is megpróbáltam itt ismerkedni! :) Privátban rám írtak, én meg vissza írtam és ez így ment egy darabig, de már csak akkor kapok tőle üzenetet, ha előtte én írok neki...
De az itt a lényeg, hogy lehet, ha a megfelelő egyént fogja ki az ember!
6/11 anonim válasza:
Ja engem is qvázott már le itt "férfi", mert foglalt merészelek lenni...
7/11 anonim válasza:
Akkor baj, ha minden áron olyannál erőlködsz, aki NEM itt akar ismerkedni.:D
8/11 A kérdező kommentje:
Nekem viszont törölték a kérdésemet, mert erősen társkeresésre célzott. Szóval azért tettem fel most ezt a kérdést, hogy miért annyira baj, ha az ember itt is próbálkozik ilyesmivel. Attól még lesz elég kérdés akármi másra is.
2013. jan. 2. 13:30
9/11 anonim válasza:
Lehet itt is, csak okosan kell csinálni.
10/11 anonim válasza:
Mert az oldal elsődlegesen nem erre való, azért. Azért az operátorokat is meg lehetne érteni valamennyire. Ennyi hülyeséget kezelni és moderálni normálisan ami itt folyik.. nem lennéka helyükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!