Egyesek miért privátban válaszolnak egy kérdésre?
Nem bizalmas az üzenet tárgya?
Nem tudom.
Azért, mert a válasz százalékuk nem tükrözi a válasz hasznosságát, vagy csak félnek a közvéleménytől, lepontozástól. Én speciel zaklatásnak minősítem az ilyen megmozdulásokat, de akik eddig ilyen formában adtak választ a kérdéseimre, azok többnyire normálisak voltak, segítőkész emberek írtak nekem.
Szerintem ezt a szituációt csak úgy lehet elkerülni, hogy beállítod, hogy ne lehessen privát üzenetet írni neked. Én jelenleg még nem éltem ezzel a funkcióval, egyenlőre csak az "idegbetegeket" tiltom le...
ha egyszerűen egy letöltési linket nem enged megjelentetni az oldal cenzúra-robotja, (amit én töltöttem fel és még csak véletlenül sem tartalmaz illegális anyagot!, de a fájlmegosztó oldal a GYK. webnél feketelistán van) akkor folyamodok a privát válaszhoz, de előre jelzem a válasz rovatba, hogy "privi ment!" és természetesen a téma rovat pontosan kitöltve! Ha akarja a címzett elolvassa, ha nem törli és ennyi...
Kérdést még egyetlen egyet sem tettem fel, így, ha privát üzenetet kapok, kapásból törlöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!