Mderátorok! Mit csináljak ha nem válaszolnak a kérdésemre de még nem tudom kiemelni?
[Moderátorok nem szoktak beszélgetni itt]
Felhasználói tanácsként annyit lehet mondani, hogy várj. Én visszamenőleg is át szoktam nézni a válasz nélküli kérdéseket 1-2 nappal, és ha tudok, akkor írok. Simán elképzelhető, hogy vannak még ilyen emberek. Sokan már akkor megijednek ha pár perc alatt nem érkezik hozzájuk válasz, míg másoknál lehet 2 nap múlva érkezik be az első. Ha nem egyedi a kérdésed, hanem egyértelműen rákereshető Google-ben, azoknál sokan direkt nem válaszolnak, mert csak másokkal kerestetik meg. Viszont ha duplán felteszed ugyanazt, van olyan moderátor ami mindkettőt törli, nem csak a plusz azonosat.
Felhívom még arra a figyelmedet, hogy közvetlen a kiemelés előtt már ne írj kommentet, különben azt válasznak veszi a rendszer és várhatsz újabb 36 órát.
Sima felhasználó voltam, moderátorok nem válaszolnak.
E-mailt tudsz írni:
moderator@gyakorikerdesek.hu
De ennél többet ők sem nagyon fognak mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!