Mióta használod ezt a weboldalt?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 17:18
12/23 anonim válasza:
Kb. fél éve. De hasznosnak tartom. Vannak vicces emberek is de ezeket el kell felejteni. Komoly kérdésekre vár az ember választ és többnyire komoly válaszokat is kap. Kérdeztem is és válaszoltam is már. Remélem segítettem már valakinek.
13/23 anonim válasza:
2008 márciusátol regisztráltam, korábban itt-ott idetévedtem, csak olvasgatni.
14/23 anonim válasza:
2009.május óta
és őszinte leszek! az egyik kedvenc weblapom lett, rengeteg hasznos dolgokról tudok infot szerezni!
15/23 anonim válasza:
kb 1,5 éve. Azóta rendszeresen látogatom az oldalt.
16/23 baranyi kálmanné válasza:
2009 februhár és nagyon szeretem.
17/23 anonim válasza:
Azt hiszem tavaly december óta, és én is függő lettem. Minden nap eldöntöm, hogy többé nem nézek be ide, mégis naponta többször is itt vagyok. Ez már beteges és le akarok szokni!!!!
19/23 anonim válasza:
2009 január 28-án tettem fel az első kérdésem.
20/23 anonim válasza:
2008-októberében vagy novmberében.
Úgy találtam meg, amikor kerestem a cirill abc-t a Google-n akkor csak kidobta. Hmmm. nekem is vannak megválaszolhatatlan kérdéeseim. Regisztráció? Ingyenes.
És azóta vagyok a felhasználója ennek a honlapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!