Mit utálsz a legjobb itt?
11-es! Igen, ez ismerős. Bár én már láttam olyat is, ahol konkrétan nem lehetett értelmezni a mondatot, mert nem csak helyesírási hiba volt benne, hanem tök összefüggéstelen volt. Kb ilyen: haken nek haj mra nö? mnyit?
Aztán végül is vmit a hajára akart kenni, amitől gyorsabban nő, de nem tudta leírni, hogy mit. Szóval szegénykém elég sötét volt :D
Sok kérdés van ami értelmetlen. Helyesírás az egyik (bár befogom a számat, mert az nekem is borzalmas), a másik amikor nem tudnak rendesen magyarul írni. Pl. ez: Mit rendeljek online, ha van felesleges 2-5-10-20-30-50-100 000-em es ketten megyunk Londonba egy hetvegere, eletunkben eloszor?
Plusz nem értem miért válaszol pár ember olyan dologra amihez nem ért. Pl. lehet belőlem olimpiai bajnok ha 25 éves vagyok és soha nem sportoltam? Válaszoltam, hogy még ha 5 évesen kezded is nagyon kicsi az esélye, hogy valaki megnyerje az olimpiát, erre válaszoltak, hogy ez nem igaz, simán lehet még. Most komolyan aki sportolt már életében az tudja, hogy milyen nehéz még magyar bajnoknak lenni is.
Ja és természetesen a dicsekvők is nagyon durvák, mint pl ez: Otcsillagos szallodaban mit lehet megenni, elfogyasztani, hazavinni a szobabol az alap szobaar elleneben?
fenykepeken lattam,hogy a four seasons canary wharf,londoni szallodajaban lesz a 600 fontos lakosztalyunkban gyumolcskosar,kulonfele sminklemosok,parfumok, markas illatszerek,minibar,pezsgo,asvanyviz.mi az, amit utolag ki kell fizetni,es mi az ,amit nem fogyasztas,elvitel eseten? mi az,ami jar?
Zavar még az is amikor valakinek nem lehet saját véleménye. Egyébként meg nem szoktam pl. jelenti kérdéseket, csak gondoltam ha már megkérdezed válaszolok :)
Ricinusolajjal milyen más tapasztalatai lehetnek valakinek?
Ez a nem tetszik a válasz, ezért gyorsan lepontozom, elég undorító dolog. Én még azt utálom, amikor én kérdezek, és a válaszolók nekiállnak egymást lepontozni, pedig nekem az összes válasz hasznos volt.
Azt is utálom, hogy ha valaki kritikát kér, és nem azt kapja, hogy jaj, de ügyes vagy! jaj, de tehetséges vagy, hanem azt, hogy van még mit fejlődnie, akkor én vagyok szemét, hogy meg mertem szólalni.
Utálom, ha valaki feltesz egy olyan kérdést, hogy "Miről szóljon a könyvem?". Akkor (...) ne írjon! (A zárójelbe csúnya szavakat tessék képzelni!)
És még azt is utálom, bár ez már amolyan jogdíjas dolog, hogy ha keresek egy filmet, amit kábé tizenöt éve láttam, és sehol nem lehet legálisan megszerezni, akkor én azt szeretném letölteni, de nem tehetem fel ezt kérdésben, mert jogdíjakat sértek vele. Olyan filmnél, ami már tizenöt éve is régi volt.
Az irányokat. Az olyan kérdéseknél, ahol vélemény a válasz, gyakran előfordul, hogy az első x válaszolónak ugyanaz a véleménye, eztán jön egy határozott és jól megindokolt ellenvélemény, és megváltoztatja az irányt. Most jön y válasz, ami az ő véleményét osztja. Ilyenkor úgy érzem, hogy csak pár embernek van véleménye, a többi csak massza :|
Ezen kívül kiráz a hideg az olyan kérdésektől, ami a közvéleményről szól 'Ez vajon elítélendő...?' brrr :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!