Vajon melyik kérdés lehetett 2008 legjobb kérdése illetve legjobb válasza?
Figyelt kérdés
E kérdés megválaszolásában, lehet hogy szerkesztői közreműködés is szükség lenne! Amennyiben lehet! BÚÉK!2008. dec. 31. 18:58
1/7 anonim válasza:
Mit jelent neked a legjobb? Erdekes, hasznos, vicces, kiakaszto...? Milyen?
2/7 A kérdező kommentje:
Pl. amelyikre legtöbben válaszoltak. A válaszoknál pedig a leghasznosabb.
2008. dec. 31. 20:44
3/7 anonim válasza:
Ez erdekel engemet is, marmint a legtobb valaszt kapott kerdes. A hasznossag talan relativ, hiszen kinek ez, kinek az a hasznos, sokszor valtozo.
Azon a kerdesen akadtam ki, amikor az anya megkerdezte, hogy adhat e nyaron az 5 eves KISFIARA szoknyat?
Komolyan mondom, ezt a kerdest eletemben nem fogom elfelejteni, ezen annyira, de annyira kiakadtam, hogy nem tudom elmondani.
Nagyon sok valasz erkezett arra a kerdesre, ami a szerelem es szex rovatban volt: Most rosszul kellene ereznem magamat azert, amiert nagyok a melleim?
Engemet is erdekelne egy statisztika kulonben a kerdesekrol, kivancsi vagyok, hogy keszitenek e a modik?!
Buek!
4/7 anonim válasza:
Nívó díjas kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__32..
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Nálam a "busás kiscsaj" a nyerő, kár, hogy levették a moderátorok.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!