Ti is észrevettétek már?
Mi alapján veszed ezt észre? 1 ember értékelése nem elég ahhoz hogy százalékban ki legyen fejezve, így önmagának senki sem tud 100%-os sort csinálni, és ezzel komolyan befolyásolni az oldalon elért helyezését. Ha pedig valaki több témában is válaszol, és még szubjektív is a hozzászólása, az úgyis ellensúlyozza a sok pozitív dolgot.
Az eddigi leg"hülyébb" felhasználó talán az, aki csak azért jár fel az oldalra hogy mások 100%-os válaszait felpontozza, a 0%-os válaszokat pedig lepontozza hogy az alapján az oldal több pontot adjon neki, és ezzel érjen el helyezést. Hónapok óta csinálja, és most is benne van a top10 tagban. Rengeteg elpocsékolt óra csak azért, hogy egy virtuális közegben ő "elismert" legyen.
Ez komoly 2.? de mi értelme ennek a százalékozásnak? Az én válaszaimat is lepontozzák,mert az nem tetszik,ha írom,amit gondolok!Azért meg nem fogok válaszolni,hogy ó igen neked is igazad van kérdező,meg neked is meg neked is...ennek így nincs értelme!Én csak a saját kérdéseimnél szoktam pontozni a válaszokat!Soha nem pontozok más kérdésénél!
Ja és,hogy ne csak a saját hülyeségeimet írjam igen sajnos már én is észrevettem ezt kérdező!Sokszor úgy veszem észre,hogy a "válaszadó" olyan infót tud,amit a "kérdező" még nem írt be a válaszokhoz sem!Szóval lebuktatja magát!
Abból veszem észre,hogy a kérdező nevében válaszol valaki,egy másik felhasználói névvel.
Ahogyan az utolsó nagyon jól megfogalmazta,lebuktatja saját magát.
Na, értem már..
Soha nem pontozok fel 100%-ot, mert attól hova tovább?
0%-ot se pontozok, mert nincs lejjebb.
De, úgy látom, én vagyok ilyen logikátlan..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!