Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek ezen az oldalon...

Szerintetek ezen az oldalon miért nem csinálnak ismerkedős kategóriát?

Figyelt kérdés
Nagyon sok lány és fiú ismerkedne, erre törlik a kérdéseket...szerintem simán elférne a többi kategória közt és lehetne értelmesen beszélni:/
2012. nov. 6. 19:05
1 2
 11/18 ASOT ***** válasza:
hidd el egy idő után ezaz oldal is olyanná válna akkor! Azzal a különbséggel h vannak még plusz menük ennyi.
2012. nov. 6. 19:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
nem kell ide semmilyen adatlap meg semmi, egyszerűen csak hagyják kiírni a kérdéseket, hogy ismerkedne-e valaki XY-nal e ha...stb na:D kinek fájna ez aztán a többit meg úgy is privátban lerendezik
2012. nov. 6. 19:15
 13/18 A kérdező kommentje:
így van Kovacsolas, pont erre gondoltam
2012. nov. 6. 19:17
 14/18 anonim ***** válasza:
az oldalnak is azaz érdeke, hogy a kérdéseket generálják:D és erre tuti lenne kereslet is:)
2012. nov. 6. 19:21
 15/18 anonim válasza:
Nem tudják,hogy ez mennyire jó lenne és megdobná az oldal nézetségit
2012. nov. 6. 19:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Találjunk ki egy kódot. Ezzel egy egyszerű kérdésnek lehetne álcázni az ismerkedést.
2012. nov. 6. 19:46
 17/18 anonim ***** válasza:
ha egy kicsit is "olyan" kérdést írsz ki ami figyelemfelkeltő, akkor már kapod is a privátokat.. és az olyan kérdéseket nem is törlik.. pl te is írhatnád, hogy nem érted, hogy miért nem talál meg a szerelem szerintetek?? mert én egy ilyen és ilyen ember vagyok.. és akkor erre tuti, hogy kapsz majd privátot, és talán nem is törlik :)
2012. nov. 7. 00:40
 18/18 anonim ***** válasza:
egész oldal egy ismerkedős kategória, mert akinek tetszik a válasza annak tudsz írni egy privát levelet, ha válaszol akkor meg rajtatok múlik hogy hol végződik.
2012. nov. 7. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!