Minek törölték ki minden válaszomból a blogom címét?
Kaptam értesítést, hogy az oldal nem a blogom népszerűsítésére van. És hogy ha folytatom, akkor ki leszek zárva. És utána megnéztem az az összes válaszomból, ahova belinkeltem a blogom ki lett törölve.
Pedig tényleg csak olyan helyre linkeltem be ahol a kérdéssel kapcsolatos volt. Az amerikai nyaralásomról írtam benne élménybeszámolót és utána meg tippeket, hogy lehet olcsón megúszni egy ilyen nyaralást. Írtam még a homeexchangeről és couch surfingről is. Tehát elég sokrétű blog.
De én nem kapok pénzt azért, ha felmennek a blogomra. Csupán segíteni akartam az embereknek akik Amerikába készülnek vagy érdekli őket a homeexchange.
Viszont érthető okokból nincs kedvem oldalak írni a témáról itt GYK-n is, ha már egyszer megtettem a blogomban.
Azt hittem azért van ez az oldal, hogy segítsünk másokon. Én ezt tettem, erre törlik a hozzászólást. Pedig sok visszajelzést kaptam, priviben is, hogy hasznos volt számukra a blogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!