Segítség! Gyakorikerdesek.hu függő lettem! Mit tegyek?
Mi majd úgyis ellátjuk a bajodat december 21.-én, bármit teszel.
Reptoid holdkergető.
Munkahelyen vagyok (már itt se bírok meglenni nélküle).
Itt nem vagdoshatok internet kábeleket.
szánalmas aki ennyire függővé válik valamitől.
ha meg csak kamuzol akkor azért vagy az.
először is megkeresed az autoexec.exe fájlt. majd törlöd. törlöd a böngésződet a program files mappában a nevéhez tartozó mappa törlésével. valamint a windows/system mappákból tetszőleges fájlokat törölsz és restartolod a gépet.2 ha esetleg vannak rendszergazda jogaid a gépen akkor sajátgép,'c meghajtó jobbklikk és format/formázás parancs majd igen/yes gomb
legjobb, a pohár víz módszer, beöntve a gép szellőzőjén.
esetleg az alaplapon látható ventillátort megakasztod és a bios ban leállítod a túlmelegedés esetén fellépő vészleállást. legegyszerűbb, dobd ki a gépet az ablakon
vagy add meg az ip címed/emiled és olyan vírust küldök a gépre ami párját ritktja. legjobb ötlet amivel sokakon segitesz: pár haverral töltsd le a loic ot a sourceforge oldalról és egyszerre lőjétek szét vele a www.gyakorikerdesek.hu szerverét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!