Lehetséges hogy nem megy el pár levelem, amit elküldöttnek jelzett?
Annyira nem értek hozzá, de úgy tudom, levelezőszerverek kommunikálnak egymással. Ha a te oldaladon az elküldöttek között van a levél, akkor a te oldaladon minden rendben és a másik oldal is fogadta. Ha gond van a másik oldalon (pl. nem találja a címzettet, mert nem létezik), akkor a fogadó szerver pár perc múlva küld egy hibajelentést neked, amit a beérkező levelek között látsz.
Ha nem a spamek között landol az emailed, vagy nincs más szabály szándékosan beállítva (pl. a címedről érkező emailek menjenek egyből a kukába. :) ), akkor a címzettnek mindenképpen látnia kell a beérkező mappájában. Küldj egy tesztemailt neki, amire kérd meg, hogy válaszoljon.
Ha csatolmány is van, azt még filetípustól függően blokkolhatja is fogadó szerver.
Ebben a kategóriában nyilván nem emailről, hanem az oldalon belüli privát üzenetküldésről van szó.
Ha valaki letiltott téged, akkor te úgy látod, hogy elment neki a levél, de ő mégsem kapja meg. Még csak sértésnek se kell venni, én például kivétel nélkül mindenkit le szoktam tiltani, amióta a levelezés sérti az anonimitást. Valószínűleg nem vagyok ezzel egyedül.
Szerintem legegyszerűbb beletörődni. Lévén, hogy a másik fél ismeretlen, rengeteget találsz még belőle az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!