Milyen új kategóriát/ákat adnál hozzá az oldalhoz?
Ha lehetne milyen kategóriával bővítenéd az oldalt?:D
Én pl. az Önismeretet külön kategóriává tenném és felbontanám önbizalomhiány,félelem meg ilyesmi kisebb csoportokra.
Meg talán a családi kapcsolatok kategóriát is megváltoztatnám kicsit..más most nem igazán jutott eszembe.
Várom a válaszokat kíváncsian :)
A szórakozás kategóriát "lefejezném" , szétdarabolnám.
A közlekedés kategóriát is szétszedném. Az ünnepek kategóriát megszüntetném és hozzáadnám. Az egyéb kérdésekhez alkategóriának. Az önismeretet kiszedném az egyébkérdésekből, önálló kategória lenne. Az elektronikus eszközöket beszüntetném és hozzáadnám a számtech-hez, a neve ez lenne: számítástechnika, elektronikus eszközök. A fogyókúrát is beszüntetném és alkategória lenne a sport, mozgásnál. Röviden ennyi.
ó én is örülnék egy varrás kategóriának mert én mindig az otthon kategóriában keresgélem a barkácsolásnál az ilyesmi kérdéseket..és hát nem olyan jó így.
A nyelveket tényleg le lehetne jobban bontani..meg igen hát a közlekedés is túl tág ahogy most van.
A sport/fogyókúra kategóriák meg már tele vannak ismétlődő kérdésekkel,nem is igazán szeretek arra járni :S..
Hátha a moderátorok elolvassák ezeket a válaszokat :D..
Jöhetnek még :)
új kategória a Szerelem, szex-en belül:
13-14 éves "problémák"
Én a Kamaszok kategóriát kiszedném a Gyerekvállalás, nevelés kategóriából, és fő kategóriává tenném, ahol a kamaszok feltehetnék a kérdéseiket. (sokan problémáznak, hogy ott a szülőknek kéne kérdeznie a saját kamasz gyerekeikkel kapcsolatban, és nem a hisztis kamaszoknak kéne elárasztania a kategóriát a bugyuta kérdésekkel... pedig én szívesen olvasnám a velem egykorúak kérdéseit)
A fogyókúrák kategóriába beletennék egy Hízókúra kategóriát is.
A Szépség és divat kategóriában is kicsit átvariálnám az alkategóriákat, a bőrápolást és a hajápolást különszedném, valamint a sminket és a kiegészítőket is.
Ennyi jutott most eszembe. Kis dolgok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!