Általában kevesen gyakorikérdés-eznek, vagy csak én teszek fel megválaszolatlan kérdéseket folyton?
nem épp "megválaszolhatatlan" kérdések, csak nem vonzzák a válaszolókat.
amúgy nem arra gondoltam, hogy csak annyi ember aktív ezen az oldalon, aki nekem válaszol, csak az a benyomásom, hogy régebb többen válaszoltak, és most nagyon kevesen. szóval elhiszem, hogy sokan használják, de talán régebb mégis többen.
:))))
nem tudományos, sokszor szubjektív, lelki témákkal és művészettel foglalkozó kérdések=)de mindennapi egyszerűnek tűnő kérdések is..
Szerintem is mintha kevesebben válaszolnának, és kérdeznének is az utóbbi időben.
Egyébként kategóriától is függ a dolog.
Pl. most néztem át a főoldal kérdéseit, és az ünnepek kat.ban még kint van a főoldalon egy 10,06-kor feltett kérdés. Egy szem válasszal.
Bezzeg ha a családi kategóriát nézném meg, tuti úgy percenként jönnek az új kérdések, és válaszolnak is mindre. Kisebb-nagyobb mennyiségben.
Szerintem meg éppen hogy NŐ a válaszok/kérdések aránya...
1-2 nappal ezelőtt még 22800válasz volt, most meg 23100!
A kérdések aránya is nő, de sajnos sok a kamu kérdés!
Egyébként nem mindegy, hogy mikor teszed fel a kérdést!
A normálisabbak általában reggel vannak, a "trollok" pedig este vannak fent általában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!