Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mintha láttam volna régen itt...

1112 kérdése:

Mintha láttam volna régen itt egy olyan menüpontot, hogy "Megválaszolatlan kérdések" létezik ilyen? Hol találhatom meg? És volt még egy olyan is, ahol az összes kategória alkategóriákkal fel volt sorolva. Hol lehetett elérni?

Figyelt kérdés
Köszi:)

2012. aug. 5. 23:54
 1/8 anonim ***** válasza:
2012. aug. 6. 00:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi:) Zöld!!
2012. aug. 6. 01:12
 3/8 A kérdező kommentje:
De várjunk:D Ha jól látom, akkor ez csak a GYIK kérdéseknél működik! :O Vagy a többi kategóriánál is? :O
2012. aug. 6. 01:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Ott van az összes kategóriában, ahogy magad is láthatod, ha megnézed. Csak azért húztam ott alá, hogy könnyebben odataláljon a szemed.
2012. aug. 6. 01:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Nálam nem! Azt is figyeltem direkt, hogy van-e egy adott kulcsszónál olyan kérdés, aminél nincs válasz, volt!! : / Szóval akkor nálad mindenhol látszik? :O
2012. aug. 6. 02:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam róla képet rakni képfeltöltés.hu-ra, de eltűnt valahová:S Nem adtam meg e-mail címet:S Lehet, hogy kötelező?
2012. aug. 6. 02:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Na most már a GYIK alól is eltűnt:S:S
2012. aug. 6. 02:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Megtaláltam, győzelem!:D Akkor a kategóriára kell kattintani, nem a kulcsszónál!!! :D:D
2012. aug. 6. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!