Miért létezik egyáltalán ez a kategória?
Ha tanár lennél nem lenne jobb dolgod, mint itt olvasni a kérdéseket? Erősen kétlem.
Nem tudod megakadályozni, hogy a gyerekek a netről írják a házijukat. Mikor én végeztem a középsuliban, a kicsik akkor már google fordítóval írták az angolházit. Persze a google fordító még most sem jó magyar nyelvre, de látszik a tendencia. 2 év múlva már stilisztikailag is helyes mondatokat fog alkotni, mint most a nagy világnyelvek között. Azt hogy akadályozod meg?
Sztem te önző és gonosz vagy, ha fáj neked a másoknak való segítés.
Amúgy nem is csak arra használják..
Ez arra szolgálna, hogy ha vki nem ért vmit, vagy elakad egy feladatban, akkor tudjon segítséget kérni.
Az már más kérdés, hogy a sok lusta, idióta tini csak ideböffenti a háziját mindenféle "kérlek" és "köszönöm" nélkül...
Én szívesen segítek ha tudok, és látom, hogy a kérdező próbálkozik, csak vmit nem ért. De az olyan marhára fel tud idegesíteni, mikor csak elvárja, hogy vki megoldja helyette...
Ennél már csak az az idegesítőbb, mikor leosztom, hogy tanuljon, erre jön vmi "megváltó" és leírja neki a megoldást, meg lecsesz engem, hogy ne legyek már bunkó:S
Nekünk már nem lesz nyugdíjunk, ezt most borítékolom neked.
Már most is szar emberekkel van tele az iskolapad, elég ha szétnézel ennek az oldalnak is a tinik által látogatott részén. Most annyi a normális, mint 20 éve az idióta. Vagy még kevesebb.
De ebben az is hibás, aki válaszol. A diákoknak sokkal egyszerűbb leírni ide a házit, elmenni haverokkal ide-oda, netezni, aztán este lemásolni, amit vki megoldott.
Ezért is mondtam, hogy csak akkor szoktam segíteni, ha látom, hogy vhol megakadt. Ha csak leírja, hogy vki oldja meg, meg "SÜRGŐS!!!!!!!", akkor jól lecseszem, hogy tanuljon.
Ha nem lenne néhány ügyefogyott, aki megoldja a házijukat, akkor nem is járnának ide. Csak mivel vannak olyan hülyék, akik megcsinálják helyettük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!