Maximalizálva van, hogy hány kérdést tehetek fel egy kérdésen belül?
Ha egy témán belül több kérdésem lenne, maximalizálva van, hogy hányat tehetek fel egy kérdésen belül?
Tehát ha mondjuk 2-3 kérdésnél többet teszek fel, az már fórumozásnak v. egyéb "szabálysértés"-nek minősül?
Szerintem nincs ilyen. Én már rengeteg kérdést tettem fel a gyerekvállalás témakörbe, és még senki sem szólt, hogy ez baj lenne :-)
Csak az van maximalizálva, hogy óránként 1 kérdést írhatsz ki.
Most vagy te értetted félre, amit én írtam, v. én értelmezem másképp, amit te írtál! :S
A kérdésem lényege nem az, hogyha mondjuk feltettem 20 kérdést az Egyéb támakörben, akkor nem lehet többet, mert így nyilván hülyeség lenne!
Az a konkrét kérdésem, hogy ha vki feltesz egy kérdést, de még a témával kapcsolatban van egy-két "kiegészítő" kérdése, akkor azt mondjuk a "részletekben" leírja. Így ugye nem fog újabb kérdést kiírni amiatt, mert van még az előzőre vonatkozó kérdése. De ha ez a "kiegészítő" kérdés nem csak 1-2, hanem egy témában lenne mondjuk 10 kérdésem (csak mondtam egy számot), akkor azt tegyem fel egy kérdésen belül (a kiegészítésben), v. csak néhányat szabad feltenni, és utána írjak ki új kérdést, mert ha többet írok ki, akkor az esetleg már fórumozásnak számít, v. egyéb "szabálysértésnek".
Így gondoltam én!
jó, a végét megint elég hülyén fogalmaztam.
Szóval:
ha van 10 kérdésem (csak mondtam egy számot)egy témán belül, akkor azt feltehetem egy kérdésen belül (a kiegészítésbe írva), v. csak néhányat szabad feltenni, és utána írjak ki új kérdést - a további kérdéseimmel a kiegészítésbe írva?
Ettől jobban már nem tudom megfogalmazni! :S
Nem biztos, hogy teljesen értem...
De én sokszor írtam ki kérdést úgy, hogy a kiegészítésnél még megkérdeztem vagy 10 dolgot, hogy "és még meg szeretném kérdezni .... és amennyiben én .... illetve ha.... stb :) "
Szóval szerintem ezért nem szólnak. Ezeket nem lehet kérdésenként kiírni, mert egymáshoz kapcsolódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!