Utánozás majomszokás?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben egyre gyakrabban fordul elő, hogy eszembe jut ezen oldal kapcsán ez az óvodából jól ismert mondás. Újabban divatba jött, hogy valaki feltesz egy kérdést, érkezik rá egy helyes válasz, és utána pár ember elkezdi ezt a választ lemásolni és visszaírni -- szerencsére az esetek többségében nem szó szerint -- pontgyűjtögetés reményében. Csak én gondolom, hogy ez szánalmas?2012. júl. 31. 01:32
1/2 anonim válasza:
Szerintem ezzel csak meg akarják erősíteni azt, amit az előző mondott.
2/2 anonim válasza:
Én két dologra gondoltam idáig ilyen esetekben.
Egyik, amit az előző írt, hogy meg akarják erősíteni, hogy igen, az a válasz a helyes. Ez még rendben is van. Bár ez esetben elég max. háromszor leírni ugyan azt a választ, akkor már biztos lehet a kérdező abban, hogy úgy van, ahogy írják.
A másik, hogy fitogtatják, hogy ők tudják a választ. Nem számít, hogy már előtte többen is leírták.:(
Viszont, lehet, hogy valóban sokan pontszerzés miatt írják le ugyan azt.:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!