Írtatok már ki kamu kérdést? Miért?
Most komolyan volt olyan kérdés, hogy "degdugtam egy delfint"?! HOL? :D
Még sosem tettem fel olyan kérdést, ami arra spekulált volna, hogy minél több hozzászólás érkezzen - de párszor belemásztam már ilyenbe válaszadóként, annak ellenére hogy sejthető volt a csapda. A kamu kérdéseknél dúl a lepontozás, mégis sokkal több és igyekvőbb válasz érkezik a megfogalmazás miatt, mint a normális átlag kérdésekre legtöbb esetben. Tehát lehet, hogy a legfontosabb kérdésemet mégis kamu kérdésként tenném fel, ha ennek így van értelme :D
Én igen, de nem ilyen baromságokat, csak úgy írtam ki a kérdést mintha megtörtént volna velem egy szituáció, közben meg nem, csak érdekeltek a vélemények/tapasztalatok.
Azért így csináltam, mert így egyszerűbb volt megfogalmazni, meg olyan válaszokra nem voltam kíváncsi, hogy 'miért érdekel?'.
Én lány léttemre tettem ki a férfiak egészségébe kérdést magamat férfinqlak feltüntetve. Azért mert kiváncsi voltam egy-két dologra és ha kiírom hogy lány vagyok akkor jöttek volna a "Miért érdekel?" stb. válaszok.
Így társukként kezeltek. Gondolom érted (:
Én a megszívtamra szoktam kamukat feltenni.. az egyiket 500-an like-olták 4hét alatt. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!