Hol vannak Gyakoriról a régi,1. generációs, és a 2. generációs nagyarcok?
Figyelt kérdés
gondolok pl. Nagyapád, x), Szabics, valami Warrior is volt, shevy meg ésatöbbi.
Hová lettek? És ez a hanyadik generációt írjuk?
2012. júl. 16. 18:23
21/30 A kérdező kommentje:
És most elment nyaralni és azt hiszik hogy elrabolták az UFO-k? Ha van valakinek tőle egy írás belinkelhetné szívesen elolvasnám...:D
2012. júl. 18. 21:43
22/30 x) válasza:
Szerintem lejárt az ideje. Megunták és nincs több ötlete hogy mit lehetne még beetetni a közönséggel. Még lehet olvasni ilyen "úr isten 404 elment" kérdéseket de ezek már nagyon utolsó próbálkozások. Már mindenki átlát rajta.
23/30 anonim válasza:
Én -Némó kapitány-t és a 25f Last one. left-ként aláíró felhasználókat hiányolom. Szerettem olvasni a válaszukat.
24/30 anonim válasza:
25/30 anonim válasza:
27/30 anonim válasza:
28/30 anonim válasza:
Kérdező: x) máshol is él és virul :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
29/30 anonim válasza:
Guglis nyomozó tovább nyomozgatott, ezúttal a te édes Nagyapád után xD
Ő bizony 2011.10.14 -én még aktív volt, 15.-e óta egyetlen őáltala írt választ sem találtam. Forrás: [link]
(így kell nyomozni emberek után itt az oldalon :D )
30/30 anonim válasza:
404-el még interjút is csináltak a rajongói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!