Hú de nemtetszik ez nekem, hogy a régi kérdések is előre kerülnek, és az ujjak meg jóval hátrébb, értékes kérdesek veszhetnek el. Nektek tetszik, jó igy?
Miért lenne már baj, h előre rakták? Szerintem jó ötlet - attól a többi ugyanúgy újként ott van az elején, csak kékkel. Nincs ebben semmi katasztrófa!
Köszi szervezők, nekem nagyon tetszik! :)
Hát rohadtul nem tetszik!!! Most tettem fel egy kérdést és már rögtön a 7. helyre került. És friss kérdés! :(
Nem ebben kellett volnba újítaniuk! Lenne ennél sokkal fontosabb is, amit átvariálhattak volna!
nekem bejön.már kaptam is egy egy hónapos kérdésemre érdemleges választ-az elsőt!!!.))
a főoldalról nem szorít ki kérdést,ha belépsz a témába akkor meg nyugodtan végig lehet nézni az összeset,max.kihagyod a szürke kérdőjeleseket.../ezért van külön jelölve/és ott vannak alatta az újak.senkinek se esik le a karikagyűrű,ha 2-vel többet kattint,h.böngésszen egy kicsit a kérdések közt....lehet h.ez annak aki a kérdést újra feltette,nagyon fontos.jó van olyan kérdés is ahol sok válasz volt már,de hátha nem volt elégedett velük.
azokat kell elolvasni és megválaszolni,amelyeket érdemesnek tartasz rá..ennyi.
szóval én gratulálok a szerkesztőknek nekem bejön az újítás..
amúgy tapasztalatból:a hírlevélben küldött meg nem válaszolt kérdéseket szinte senki nem fogja végigböngészni,ahhoz túlságosan ömlesztve van,túl sok....közben lehet h.már nem is aktuális.itt meg ha még választ várnak,kiemelik és kész.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!