Hú de nemtetszik ez nekem, hogy a régi kérdések is előre kerülnek, és az ujjak meg jóval hátrébb, értékes kérdesek veszhetnek el. Nektek tetszik, jó igy?
Nekem nagyon tetszik ez az újítás! Csak ahogy látom itt néhány nem értitek pontosan hogyan működik ez:
Olyan kérdést lehet előre húzni, amit legalább 36 órája tettünk fel, de nem érkezett rá válasz. Egyszerre csak 3 kérdést húzhatsz előre. A negyedik kérésed akkor húzhatod előre, ha az előző 3 kérdésből amiket előrehúztál, lejár, vagyis eltelik legalább 36 óra. Ha lejár mind a 3 kérdés, újabb 3 kérdést húzhatsz előre, de ezt csak 36óránként teheted meg.
Nem kell attól félni hogy egy csomó kérdés elfogja árasztani az oldalt, mert pl nekem van vagy 15 oldalnyi kérdésem, ebből csak 6 darab olyan kérdésem van, amire nem jött válasz, tehát ez egyáltalán nem sok!!
És nagyon örülök ennek az újításnak, nagyon tetszik, mert: tegnap előrehúztam az egyik kérdésem, és ma reggelre már 4 hasznos válasz jött rá, de amikor anno feltettem, senki rá se nézett!
Szóval nekem tetszik.
Nekem nem tetszik! Ossze vagyok zavarodva :(
Jobb volt a regi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!