Ez mit jelent? "Neked jelenleg -87 pontod van,80%-ban hasznos válaszokat adsz,35%-ban hasznos értékeléseket adsz a válaszokra. Ezzel az eredménnyel 0. vagy a toplistán. " de mért?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 19:41
11/12 anonim válasza:
Olvasd el kérlek még egyszer, hogy mit írtam az előbb, nem a válaszaiddal van baj, hanem azzal, ahogy értékelsz, nem hasznosan (30%-ban adsz csak jó értékeléseket). Ahogy a rossz válasz, úgy a rossz értékelés is mínusz pontot ér, ezért lehet mínusz pontod.
Amúgy a válaszoknál is nem csak a tegnapi válaszod számít, hanem a korábbiak is, ha azokra értékelés jött tegnap, akkor arra kapott pontszámod is megváltozhat. De mint írtam, neked nem ezért vannak mínusz pontjaid, hanem az értékelés miatt.
12/12 anonim válasza:
Arról lehet szó, hogy oké, hogy hasznos választ adtál - de keveset. Viszont sok választ nem hasznosan értékeltél (azaz nem úgy mint a többség), ezért pontlevonás jár. Én csak ezt tudom elképzelni. Válaszolgass, írj ki kérdéseket, aztán csak történik valami... :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!