Mit jelent az, hogy 74%-ban hasznos értékeléseket adok a válaszokra?
Pontot akkor adok,ha egy kérdésre én is azt írtam volna,és szerintem helyes.Lepontozni viszont ritkán szoktam,attól még nem pontozom le a másikat,mert én is írok választ.A kérdezőre hagyom az értékelést.Ez lehet a baj?Vagy hasznosabb lenne az értékelésem ha ugyan úgy szavaznék mint mások?Akit más lepontoz azt Nekem is le kellene pontoznom?
Nem értem.
Itt mindenki úgy pontoz és azt ahogy úri kedve kívánja-épp ezért túl sok értelme nincs-már én is jeleztem ezt a problémát,de a többségnek így is megfelel,addíg úgysem változtatnak semmin.-hozzáfűzöm: sajnos.
Pontozz te is ahogy akarsz-nem érdekel úgysem senkit-bárcsak írhatnék mást?!
Nehogy ezen húzd fel magad :)
Abból a 74-ből lehet még 55% is, 23% is, de ugyanúgy lehet 98% és 85... ezt te nem tudod befolyásolni, mert az oldalon rengeteg a bunkó lepontozom csak úgy brahiból alak.
Köszi a válaszokat.
Nem húztam fel magam csak naív vagyok,és szeretnék hasznosabb tagja lenni ennek az oldalnak.:)))
azt hogy te amikor pontozol akkor azt összesítik, és így lesz meg ez a 74 %
pl.
szal ha adsz hasznos pontozást akkor növekszik
ha nem hasznosat akkor csökken
így valahogy lehet felfogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!