Hány kérdésetek van a " Gyakori kérdések.hu " oldalán?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 23:57
11/28 anonim válasza:
nem csak D, van előtte kettőspont és 90 fokkal elfordítva úgy néz ki, mintha a kettőspont lenne a szeme, a D pedig a nagyra nyitott nevető szája :) Nevetést szimbolizál, szmájlinak hívják
12/28 anonim válasza:
Egy se. Én csak olvasgatok illetve a tegnapi sikeres regisztrációm óta válaszolgatok is.
13/28 A kérdező kommentje:
köszi!!! hogy nem vettem észre már? milyen kategóriát használsz legsűrűbben? ha lehet ilyet kérdezni?!
2009. júl. 9. 01:10
14/28 anonim válasza:
egészség, egyéb kérdések, de fúúú... szinte mindbe írtam már :D
15/28 A kérdező kommentje:
melyikbe írtad a legtöbbet?
2009. júl. 9. 01:29
16/28 anonim válasza:
10
én inkább válaszolgatni szoktam.
17/28 anonim válasza:
8 oldalnyi..:) szóval az enyém is bőven 50en felül van..:)
18/28 anonim válasza:
Kérdésem csak tizenvalahány, de válaszom 1800.
19/28 anonim válasza:
kb 100 kérdést tetem fel!:) csodálkozok is h ilyen sokat nem is gondoltam volna. am 4 hónapja regisztráltam, azóta függő vagyok:)))
20/28 anonim válasza:
150 kérdésem van, az elsőt 2008-05-02-én tettem fel. Leggyakrabban a gyerekvállalás témakörben kérdezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!