MIért törlik a hozzászolásokat?
NA kedves kérdező Ere én is szeretném tudni a választ .
Illetve Hogy miért csak 28%-lékban adok hasznos válaszokat -.-"
Hogy megy ez ???
ha meglenne a kérdés és a hozzászólás is, érdemes lenne betenni ide h megnézzük és kielemezzük :D de komolyan. bár engem annyira nem érdekel.
esetleg lehetne itt egy "temető", ahova mennének a törölt kérdések és a "fejfára" rá lenne írva, mi volt a halál oka, és mások is okulnának belőle.
Az hogy hány százalékban adsz hasznos válaszokat az az alapján megy hogy mások hogy értékelik a válaszaidat, a zöld vagy vörös kezek segítségével.Viszont azt hogy miért tötölték azt nem tom: http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Ebben a kérdésben a 3. válaszoló után írtam hogy nem ért a telókhoz, mert nagy hülyeséget írt viszont nem tartalmazott trágár szavakat.
lehet h pl. linkekkel kéne alátámasztani a saját igazad és linkekkel cáfolni h a másiknak nincs igaza?
mondjuk így belegondolva tényleg nem a kérdésre válaszoltál :) bár az is válasz, ha az előzőt cáfolod, de akkor meg írj te még olyat is, ami direkt a kérdésre válaszol vagy hozz ellenpéldát linkkel alátámasztva. amúgy én se töröltem volna a válaszod. igaz, talán nem volt túl informatív. szerintem. meg mondjuk kicsit lehúzod a másik válaszolót azzal h "nem értesz hozzá", finomabban kéne megfogalmazni h "ez nem így van" v ilyesmi. most azt írtam le ahogy én gondolom hirtelen. remélem, segített valamit.
egyébként 3. voltam itt (nem ott :D )
Nekem is állandóan törlik a hosszászólásaimat a gyakorin.
Mi ez ha nem diktatúra!?
Azér törlik a hozzászolásokat mer,
áruló komcsis..gg nyaló fidesz csicskások ennek az oldalnak az üzemeltetői,akik napról napra megsértik sajtószabadságot. Fel kéne akasztani az összeset a g--cibe mind egy szálig az összes ilyen fideszbérenc kommunista g...cit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!