Minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokkal szemben van retorzió? Fel lehet valahogy hívni az üzemeltetők figyelmét az ilyenekre? Gondolom nem olvasnak el minden hozzászólást...
Figyelt kérdés
2008. ápr. 23. 16:23
11/12 anonim válasza:
IP cím alapján van már itt sok minden. Én pl. két címen voltam regizve, hogy több kérdést tudjak feltenni, de mostmár ez nem működik, mert ha bejelentkezek a másik címmel, akkor is azt írja ki, hogy csak egy óra múlva tehetek fel kérdést.
12/12 A kérdező kommentje:
az IP címmel történő azonosítás azért sem jó gondolat, mert dinamikus kiosztás esetén esetleg más is megszívná.
nyilván az ötlet így magában csak egy ötlet, és nyilván minden rendszer kijátszható, de azért talán nyujtana némi segítséget.
Azt is lehetne, hogy regisztráció után közvetlenül, mondjuk 1-2 napig ne lehessen írni, de az meg talán pont a lényegét ölné meg az oldalnak. Vagy legalábbis biztos sokkal kevesebb lenne az új regisztáció (nem tudom most átlagosan napi szinten mennyi)
2008. máj. 5. 11:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!