Mi ez a lepontozás?
Ha más a véleményed mint a többségnek, akkor lepontoznak.
Ha nem azt írod, amit a kérdező hallani akar, akkor
lepontoznak.
Ha többet keresel, mint az átlag, akkor lepontoznak.
Ha pedig a többség véleményét osztod, azt írod amit hallani akarnak, teljesen átlagos vagy és követed a csordaszellemet, akkor jön valaki olyan, akinek az a legnagyobb öröme aznap, hogy mindenit lepontoz!
Egyetértek az előttem szólókkal: tényleg valószínű, hogy a nemtetszést akarják kifejezni a lepontozással. Lehet, hogy nem is értik a kifejezést, mit jelent, hogy egy válasz hasznos.:) Elmondom: a válaszadó megosztja a kérdezővel a saját tapasztalatait, a kérdező pedig ezáltal választ kap a kérdésére, meg tudja oldani a problémáját. Egy probléma lehet összetett, és ha többféle válasz érkezik rá, akkor van esély arra, hogy több szempontból megvilágítják, így még könnyebben juthat a kérdést feltevő a megoldáshoz. Mivel sokfélék vagyunk, hasznos, ha minél több válasz érkezik, valamelyik biztosan közel áll majd a kérdező habitusához.
És a lényeg: attól, hogy én nem eszem húst (a valóságban nem így van, ez csak példa!!), valaki másnak még hasznos lehet a marhapörkölt receptje, ezért zöld kezecskét adok a recept leírójának.:)
Ezt a választ nem kell lepontozni, mert egyrészt sok-sok percembe került, míg az éjszaka közepén bepötyögtem, másrészt pedig a gyengébbek is megérthetik, hogy miről szól a fáma...:D:D
A kérdező és a többi válaszoló is leírta hogy mit is gondolok.
Vannak olyan emberek, akik jót szórakoznak azon, hogy 100% itt is mindenki, megnyomják a lefele kezet, és azután mindenki 88%-ra vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!